ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται; Δεν μπορεί να ...»


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 11, 2024

Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται; Δεν μπορεί να ...»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκαρισμένη με τη στυγερή δολοφονία της 11χρονης από την Ηλεία εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για το φρικτό περιστατικό και το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) έκανε τις δικές της παρατηρήσεις προς τους συνεργάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι, δεν μπορεί να το δεχθεί ανθρώπινος νους αυτό με τη χθεσινή είδηση, το κοριτσάκι 11 χρονών που το σκότωσε ο θείος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για βιασμό… και τον άφησαν ελεύθερος. Δηλαδή εκεί ποιος φταίει; Είναι δυνατόν;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα, ότι ίσως έκλεψε. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο να γίνει τι; Καλύτερος άνθρωπος; Με τι μυαλό έναν άνθρωπο που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο; Τι σκέφτεσαι; Ότι έχει αλλάξει και δεν θα το ξανακάνει;», συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένη η οικοδέσποινα του Fay’sTime.

«Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε μετά. Πώς ένας άνθρωπος που βλέπει έτσι ένα παιδί και περνάει και στην πράξη μπορεί να αλλάξει τρόπο σκέψης; Ακόμα και το βλέμμα του μπορεί να αλλάξει; Όχι. Έκανε φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Όχι. Άρα ποιος φταίει;», αναρωτήθηκε αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά.

«Όσο φταίει αυτός, τόσο φταίει και ο άνθρωπος που τον άφησε έξω. Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά, όταν αφορά σε κάτι οικονομικό, λες: έκανες λάθος. Όταν όμως αφορά στα παιδιά, εκεί δεν υπάρχει… είναι όλα υπέρ του παιδιού. Είπα δεν θα το παίξουμε το θέμα σήμερα, συγνώμη», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά, δίνοντας πάσα για διαφημιστικά μηνύματα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΙΟΥΝ 02, 2024
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά όλο νόημα για Σκορδά – Καινούργιου: «Μπήκαν λόγια, έπαιξαν ρόλο οι μεσάζοντες»
«Όποτε έχω βρεθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ίδιο κανάλι, πάντα αυτός έπαιρνε τις εκπομπές»
ΙΟΥΝ 10, 2024
Γιώργος Αυτιάς σε Δημήτρη Πανόπουλο: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες» – Χαμός στον αέρα της Σκορδά
Σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοι... Χαμογέλα εσύ....
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb