ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντώνης Λουδάρος: «Αφού είμαι χοντρός, να με λέω τι; Εύσωμο; Λιπαρά διακοσμημένο;»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2024

Αντώνης Λουδάρος: «Αφού είμαι χοντρός, να με λέω τι; Εύσωμο; Λιπαρά διακοσμημένο;»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη νέα θεατρική του συνεργασία, ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την διαχείριση στις δύσκολες συνεργασίες καθώς και την πολιτική ορθότητα και τις υπερβολές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ο Αντώνης Λουδάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και έχω περάσει από συνεργασίες που δεν ήμουν χαρούμενος στη δουλειά. Υπάρχουν και συνεργασίες που δεν περνάς καλά. Όταν δουλεύεις, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα και δεν πας σε μια δουλειά για να κάνεις φίλους.

Δεν πας βέβαια ούτε να σε βρίζουν ούτε να σε προσβάλλουν. Μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και αν δεν έχουν βρίσει εμένα, έχουν βρίσει έναν συνάδελφο μου, το να σου φέρονται δηλαδή υποτιμητικά το καταλαβαίνεις και το εισπράττεις. Όταν το βλέπω αυτό, λέω… φιλάκια, γεια σας! Είμαι μεγάλος πια για να το αντέξω, δεν το αντέχω».

«Το θέμα είναι ο τρόπος τον οποίο θα χρησιμοποιήσω εγώ σε έναν χαρακτηρισμό, να μην σε προσβάλλει και να μην έχει την τοξικότητα. Δηλαδή δεν πρέπει να λέω το χοντρός, μα αφού είμαι; Να με λέω τι; Εύσωμο; Όπως λέει ο Δημήτρης Σταρόβας, λιπαρά διακοσμημένο; Να λέμε τέτοιες αηδίες με την πολιτική ορθότητα, παιδιά;».

«Δεν βλέπω εγώ; Δεν έχω καθρέφτη; Δεν ξέρω; Δηλαδή θέλω να πως ο καθένας έχει έναν καθρέφτη. Έχω δει τόσες πολλές συνεντεύξεις ανθρώπων στην τηλεόραση που γίνεται το μάλε βράσε! Δηλαδή λες τι ντροπή, πόσο προσβάλλει ο ένας τον άλλον. Τόσο υποτιμητικά και τόσο απαξιωτικά και προσβλητικά πραγματικά, που είναι για μήνυση, οπότε αναρωτιέσαι πως παίζουν αυτά και λέμε «κατάλληλο από 8 χρονών». Ο ένας απαντάει στον άλλον, η εκπομπή στην εκπομπή και σκέφτομαι γιατί δεν κάνουν μια ζωντανή σύνδεση όλοι μαζί ώστε κάθε πρωί, όποιο κανάλι κι αν ανοίγεις, να τους βλέπεις όλους μαζί.» εκμυστηρεύτηκε, επίσης, ο Αντώνης Λουδάρος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb