ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα μπορούσα να οδηγηθώ σε αυτοκτονία από τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχθηκα


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 17, 2024

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα μπορούσα να οδηγηθώ σε αυτοκτονία από τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχθηκα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχθηκε, όπως λέει, από δημοσιογράφους και για τις οποίες δήλωσε ότι «θα μπορούσα να οδηγηθώ σε αυτοκτονία» μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοποννησος» ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής, Ιωάννης Μελισσανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα ο Ιώαννης Μελισσανίδης απευθυνόμενος στα νέα παιδιά στέλνει το μήνυμα ότι «το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς που δεχόμαστε μια τέτοια επίθεση, αλλά ξεκάθαρα οι άλλοι, που εξαπολύουν αυτές τις επιθέσεις. Αυτοί χρήζουν ιατρικής και ψυχιατρικής παρακολούθησης και όχι εμείς που μπορεί να δεχθούμε μια τέτοια επίθεση».

Απαντώντας, συγκεκριμένα, σε ερώτηση για «βρώμικες επιθέσεις» που δέχθηκε, ο Ιωάννης Μελισσανίδης είπε «ξέρετε πόσο πολύ έχω κυνηγηθεί από συναδέλφους σας δημοσιογράφους, με ομοφοβικές επιθέσεις και όλη αυτή την αισχρότητα που υπήρχε. Και σε εκείνη τη μικρή ηλικία που ήμουν, θα μπορούσα να οδηγηθώ σε μια αυτοκτονία! Οπως έχει συμβεί σε νέα παιδιά… Οχι! Και όλα τα νέα παιδιά που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, να ξέρουν ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς που δεχόμαστε μια τέτοια επίθεση, αλλά ξεκάθαρα οι άλλοι, που εξαπολύουν αυτές τις επιθέσεις. Αυτοί χρήζουν ιατρικής και ψυχιατρικής παρακολούθησης και όχι εμείς που μπορεί να δεχθούμε μια τέτοια επίθεση. Είτε είναι φυλετική, είτε ομοφοβική, είτε θρησκευτική. Οποια μορφή και αν έχει».

Στην ερώτηση, δε, αν οι άσχημες συμπεριφορές που υπέστη του κόστισαν ψυχικά, ο Ολυμπιονίκης απαντά «εμένα δεν με ένοιαζαν ποτέ οι συμπεριφορές του κόσμου. Εγώ αυτό που έκανα με τον αθλητισμό, δεν το έκανα για να περιμένω από αυτούς τους ποταπούς ανθρώπους, να μου πουν μπράβο. Δεν ζω τη ζωή μου, για να περιμένω να με επικροτήσει κάποιος, που δεν τον έχω σε εκτίμηση. Περιμένω την κριτική, από αυτούς που πραγματικά και βαθιά εκτιμώ. Δεν με ένοιαξε ποτέ τι έλεγαν και δεν τους άφησα να με αγγίξουν με τα λόγια τους. Γιατί αν σε αγγίζουν οι αθλιότητές τους, δίνεις σε αυτούς την ικανοποίηση, ότι αυτό που ήθελαν να σου επιφέρουν, το κατάφεραν! Από εμένα προσωπικά, αυτή την ικανοποίηση δεν την πήραν ποτέ και ούτε θα την πάρουν!».

Ο ίδιος προσθέτει, επίσης, ότι απόλαυσε στο 100% τις υποδοχές που έγιναν για τα ολυμπιακά μετάλλια λέγοντας «αυτή η υποδοχή που έγινε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ήταν το κάτι άλλο! Είχα κλείσει τα μάτια και είχα πει "Θεέ μου και αν πεθάνω τώρα, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!". Ολη αυτή η υποδοχή, όλη αυτή η αγάπη μέσα στο Καλλιμάρμαρο, ήταν μοναδική! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες, γι’ αυτή την άχρονη στιγμή που μου προσέφεραν!».

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης δήλωσε, τέλος, «τυχερός, που μεγάλωσα στην Ελλάδα. Είχα την τύχη να έχω σπουδαίους δασκάλους και καθηγητές. Είχαν την ευτυχία και την τύχη να έχω έναν σπουδαίο προπονητή, τον κ. Καπνίδη και τον κ. Κασιόλα στη συνέχεια, αλλά και μια υπέροχη οικογένεια που δεν μου στέρησε τίποτα!».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb