ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος οι συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Κρατήστε τα τραγούδια και εμένα ξεχάστε με»


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 17, 2024

Τέλος οι συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Κρατήστε τα τραγούδια και εμένα ξεχάστε με»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε στη συναυλία που παραχώρησε στο κατάμεστο θέατρο Βράχων ότι θα σταματήσει να κάνει συναυλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς λύπη του κοινού, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σε συναυλία την Κυριακή ανακοίνωσε, ότι αποσύρεται από τις συναυλίες.

«Κρατήστε τα τραγούδια και εμένα ξεχάστε με», είπε στο κοινό.

«Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς που είστε εδώ σήμερα -και αυτούς που ήτανε στο παρελθόν… Το μεγαλύτερο που έχετε κάνει είναι ότι παραβλέψατε τις ανεπάρκειές μου – ναι ρε γαμώτο! Και σταθήκατε στην ουσία.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά – τουλάχιστον. Θέλω να πω όμως το εξής: – Το λέω συνέχεια θα το πω για ακόμη μία φορά.

Η ανταπόκριση που υπήρχε και η αγάπη νομίζω ήταν υπερβολική. Αυτό που έκανα να ασχοληθώ με τα τραγούδια ήταν μια ανάγκη που δεν μπορούσα να την ελέγξω, αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για την δική μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σε αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή. Άρα εν ολίγοις η δημιουργία είναι μια εγωιστική διαδικασία.

Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία -παιδιά- κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι. Οπότε κρατήστε τα τραγούδια κι εμένα ξεχάστε με.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε. Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ

Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σα να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς», είπε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο κοινό του.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb