ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μυστήριο με τη σορό του Θανάση Βέγγου και η αποκάλυψη αδερφικού του φίλου, 13 χρόνια μετά τον θάνατό του


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 09, 2024

Το μυστήριο με τη σορό του Θανάση Βέγγου και η αποκάλυψη αδερφικού του φίλου, 13 χρόνια μετά τον θάνατό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο ηθοποιός που υπήρξε αδελφικός φίλος με τον Θανάση Βέγγο, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, όπου και άφησε να εννοηθεί πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχε πάθει ανεύρυσμα. Τον χειρούργησε ένας από τους καλύτερους γιατρούς της Ελλάδας. Τον κράτησε για έναν μήνα στο σπίτι του, επειδή τον λάτρευε τον Θανάση και ήθελε να τον κουράρει προσωπικά, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος για τον θάνατο του Θανάση Βέγγου.

Σε ερώτηση για το πού μπορεί να είχε ταφεί η σορός του Θανάση Βέγγου, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Είναι ένα μυστήριο το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια ο Νίκος Νικόλιζας τονίζει στο κείμενό του στην εφημερίδα «Espresso» πως, αφού ανέφερε αρκετές τοποθεσίες, χωρίς ο ίδιος να απαντά, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική. «Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό πού έριξαν την τέφρα του Θανάση Βέγγου, απάντησε: «Tην έχουν τα παιδιά του στο σπίτι του».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb