ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον σάλο, Φείδιας και Κοψιάλης διέγραψαν από το επίμαχο βίντεο τα challenge της ντροπής


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 10, 2024

Μετά τον σάλο, Φείδιας και Κοψιάλης διέγραψαν από το επίμαχο βίντεο τα challenge της ντροπής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μοντάζ του βίντεο τους από την πλατεία Συντάγματος στο οποίο, μεταξύ άλλων, έβαζαν νεαρούς να κάνουν challenges έναντι 50 ευρώ προχώρησαν μετά το σάλο, ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου και ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Έλληνα YouTuber - και παραμένει ανηρτημένο - έχει πλέον αφαιρεθεί όλο το τμήμα που αφορά τα challenge της ντροπής.

Φειδίας και Κοψιάλης είχαν δώσει 50 ευρώ σε έναν νεαρό από τον οποίο ζήτησαν να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους.

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Οι δύο περσόνες στα social media είχαν ζητήσει, επίσης, από έναν νεαρό να τρέξει ημίγυμνος στην πλατεία φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι, ενώ σε άλλη «δοκιμασία» ζήτησαν από νεαρούς ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη.

Ο ευρωβουλευτής ΦΕΙΔΙΑΣ και ο YouTuber Κοψιάλης στο Σύνταγμα για να μοιράσουν χρήμα σε παιδιά.

Τα challenges αυτά, πάντως, έχουν αφαιρεθεί από το βίντεο που αναρτήθηκε πριν από 8 ημέρες στο YouTube από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb