Celebs

Γιώργος Μαζωνάκης: Το υπονοούμενο για την αδερφή του

Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφή

Γιώργος Μαζωνάκης: Το υπονοούμενο για την αδερφή του

O Γιώργος Μαζωνάκης στο χθεσινό επεισόδιο του Voice, άφησε ένα υπονοούμενο σχετικά με την οικογένεια, εν μέσω της διαμάχης του με την αδερφή του.

Ο τραγουδιστής έκανε ένα σχόλιο για τα σόγια, αναφερόμενος έμμεσα σε προσωπικές διαφορές που είχε με την αδερφή του, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Όταν η νεαρή Ράνια από την Κρήτη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι «Πριν» της Ματούλας Ζαμάνη, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πως κατάγονται από το ίδιο μέρος, την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μίας παίκτριας με τον Πάνο Μουζουράκη, τέθηκε το θέμα της συγγένειας. Τότε, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρενέβη στην κουβέντα τους και ανέφερε: «Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές».

Πηγή: www.thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον εαυτό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CELEBS

00:00