ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eurovision 2025 – Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες;»


Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2025

Eurovision 2025 – Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες;»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τάσος Ξιαρχό παρακολούθησε τον χθεσινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2025 και σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ξέσπασε με όλα όσα έβλεπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εννοείται πως η Κλαυδία θα βγει πρώτη με αυτά που βλέπω, είμαστε φανταστικοί. Μιλάμε για αίσχη στη Eurovision, υποκουλτούρα της υποκουλτούρας, με γκόμενες που όλες τρίζουν από τις πλαστικές και ή όλοι είναι γκέι ή εναλλακτικοί. Έλεγαν για μένα ότι χορεύω γκεϊμπέκικο και τώρα η Eurovision είναι γκεϊβίζιον, είναι πολύ υποτιμητικό πια.

Είναι σαν να μας κοροϊδεύουν. Τρασίλες του ελέους, υποτιμούν και κοροϊδεύουν τη νοημοσύνη μας. Μόνο τα γραφικά είναι ωραία γιατί έχει ανέβει η τεχνολογία, τα τραγούδια είναι χάλια. Είμαι και γκέι, πού να ήμουν και στρέιτ, τι θα είχα πάθει. Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες; Μήπως να πέσει ένας κομήτης να τελειώνουμε;», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb