ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαέρτης Μαλκότσης: «Με πήγαν σε ψυχολόγο και τα `έπαιξε`, με έστειλε πίσω»


Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2025

Λαέρτης Μαλκότσης: «Με πήγαν σε ψυχολόγο και τα `έπαιξε`, με έστειλε πίσω»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/5) ο Λαέρτης Μαλκότσης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια Εκδίκησης», αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στον ψυχολόγο τον οποίο συμβουλεύτηκαν τότε οι γονείς του, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποια θέματα που εμφάνιζε ο ίδιος στη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ξέραμε τι είναι η ΔΕΠΥ κι όλα αυτά. Οι γονείς μου κάποια στιγμή με πήγαν σε ψυχολόγο για να δουν τι μπορεί να γίνει για τα τικ. Τα «έπαιξε» η ψυχολόγος και με έστειλε πίσω. Μου έλεγε να τα κάνω στον καθρέφτη να δω πόσο γελοίος είμαι μπας και τα κόψω», θυμάται ο Λαέρτης Μαλκότσης.

«Εγώ τα έκανα αλλά μου άρεσε όπως με έβλεπα, με θεωρούσα κωμικό και τα αύξησα. Θύμωσε και ο πατέρας μου και φύγαμε από εκεί. Μπορεί να ήταν έξυπνο αυτό που είπε η ψυχολόγος και πήγαμε εκεί γιατί τα παιδιά που ήταν σκληρά με κορόιδευαν στο σχολείο», συμπληρώνει στην αφήγησή του.

«Ήμουν τεμπελχανάς. Ήμουν πειθαρχημένος μέχρι ενός σημείου, γιατί έπρεπε, αλλά μετά ήθελα να κάνω τα δικά μου. Κάποιοι φίλοι με μύησαν στην τζαζ, μετά ήρθε η ενασχόλησή μου με τα synthesizer», περιγράφει ο Λαέρτης Μαλκότσης στην κάμερα του Action24.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb