ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της


Δημοσίευση ΟΚΤ 27, 2025

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Evangelia είχε λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision 2025, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας, καθώς την πρώτη θέση στον εθνικό τελικό έλαβε η Klavdia με το τραγούδι “Αστερομάτα” το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καλλιτέχνιδα παρόλο που βγήκε δεύτερη στον εθνικό τελικό με το τραγούδι “Vale” με λίγους μόνο πόντους διαφορά από την Klavdia, δεν το βάζει κάτω, και φέτος επιστρέφει στην πίστα της Eurovision με νέα συμμετοχή και πιο ανανεωμένη από ποτέ, ενώ, αυτή τη φορά πάει για την πρωτιά.

Η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε ο λογαριασμών των ειδήσεων της Eurovision στο TikTok, στον οποίο αναρτιούνται όλα όσα αφορούν τον μουσικό διαγωνισμό, φαίνεται η Evangelia η οποία είναι σε ένα από τα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη να μιλάει στην κάμερα. Στο βίντεο η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω νέα, είμαι στην Νέα Υόρκη. Μόλις τελείωσα να ηχογραφώ φωνητικά για ένα τραγούδι που δουλεύουμε με τον Jake όλη την εβδομάδα» ανακοινώνοντας στο κοινό της την συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026.

Ποιοι μπαίνουν στη λίστα για τη Eurovision

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Buongiorno», οι εταιρίες Minos EMI, Panik και Sony ετοιμάζουν δυνατές προτάσεις, με 10+1 καλλιτέχνες να δηλώνουν επίσημα ή ανεπίσημα ενδιαφέρον να συμμετάσχουν. Από τη Minos EMI φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα των Marseaux, Good Job Nicky, Joanne, Ακύλα, Mikay και Claydee, που φέρνουν πιο μοντέρνο και διεθνές ύφος, ιδανικό για τη σκηνή της Eurovision.

Από την Panik Records, το ενδιαφέρον στρέφεται σε Τάνια Μπρεάζου, Zaf, Charis Savva και Rosanna Mailan, ενώ η Sony φαίνεται να ποντάρει στην Αλεξάνδρα Σιετή, ένα νέο όνομα που ήδη συζητιέται έντονα.

Επίσης η Πέννυ Μπαλτατζή φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό, με μια πρόταση πιο ιδιαίτερη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Η κατάσταση αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς κι άλλοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να καταθέσουν συμμετοχή στον ελληνικό Εθνικό Τελικό, που θα αναδείξει ποιος τελικά θα κρατήσει τη γαλανόλευκη στη Βιέννη.

Από την άλλη για την Κύπρο «παίζουν» πολύ δυνατά τα ονόματα της Josephine, της Κατερίνας Στικούδη, της Antigoni και του Γιώργου Περρή.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb