Celebs

H κόντρα συνεχίζεται: Δείτε τι απάντησε ο Ρέμος στον Σφακιανάκη


Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2014

H κόντρα συνεχίζεται: Δείτε τι απάντησε ο Ρέμος στον Σφακιανάκη

Πριν από έναν χρόνο ο Νότης Σφακιανάκης έλεγε κάποια πράγματα για τη Χρυσή Αυγή και την 7ετία της Χούντας που προκάλεσαν την αντίδραση πολλών καλλιτεχνών και οδήγησαν τη Δέσποινα Βανδή να σπάσει τη συμφωνία συνεργασίας τους. Ο Αντώνης Ρέμος είχε βγει λίγο καιρό μετά και είχε πει: «Ο Νότης δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αντί να κάτσει να τραγουδήσει, με την ωραία του φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του, ψάχνει τρόπο να γίνει γραφικός. Είναι άξιο απορίας. Αν θέλει ν' ασχοληθεί με την πολιτική, ας βγει μπροστά, ας μην κάνει υπερβολές στην πίστα. Ας κατέβει στον πολιτικό στίβο και ας κάνει τον μάγκα από εκεί, πληρώνοντας και το τίμημα για όσα λέει».

Προσφάτως, ο Σφακιανάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Μάρκο Σεφερλή και είχε πει κάποια άλλα πράγματα ως απάντηση στον Ρέμο. Χαρακτηριστικά, ο Νότης τον είχε κακοχαρακτηρίσει επειδή άφησε να του αλλάξουν το όνομα. «Τον Ρέμο τον συμπαθώ. Το όνομά του είναι Πασχαλίδης – πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου, κάτι δεν πάει καλά».

Επιπλέον, ο Νότης είχε πει και ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι μια κόπια της φωνής του και όταν τον άκουσε πρώτη φορά, τον θεώρησε θλιβερό. Ο Αντώνης Ρέμος απαντά και στα δύο –καθώς είναι φίλος του Παντελίδη– με μια φωτογραφία μαζί του στο Instagram και τη λεζάντα: «Notis ησύχασε...».

Πηγή: toratora.gr

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb