Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου την Τετάρτη 1η Ιουλίου, μετά από δύο μέρες αναρρωτικής, με χιούμορ, αυτοκριτική και μια αποκάλυψη για τους μισθούς που δεν πέρασε απαρατήρητη.
Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο το πρωί της Τετάρτης, 1ης Ιουλίου, έπειτα από δύο ημέρες απουσίας λόγω αδιαθεσίας. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος την υποδέχθηκε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA με τον τρόπο που τον χαρακτηρίζει — χαριτολογώντας και αποκαλώντας τη «ξεπρησμένο περιστέρι».
«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, 5:49 πρώτα λεπτά. Εδώ είμαστε. Καλό μήνα να έχουμε. Σήμερα είναι Τετάρτη 1η Ιουλίου παρακαλώ και υποδεχόμαστε το ξεπρησμένο περιστέρι», είπε ο Χασαπόπουλος, με την Βούλγαρη να ξεσπά σε γέλια.
«Δουλεύουμε σαν τα σκυλιά και παίρνουμε μικρούς μισθούς»
Η συζήτηση απέκτησε αμέσως χιουμοριστικό τόνο, με αφορμή την εορτή των Αγίων Αναργύρων. Ο Χασαπόπουλος ανέφερε ότι οι Ανάργυροι ήταν γιατροί που δούλευαν χωρίς χρήματα, ρωτώντας «σήμερα ποιος δουλεύει χωρίς λεφτά;». Η Ανθή Βούλγαρη απάντησε αμέσως:
«Αυτό μας έλειπε, να δουλεύουμε και χωρίς λεφτά. Δεν φτάνει που δουλεύουμε όλη μέρα σαν τα σκυλιά από το πρωί μέχρι το βράδυ και παίρνουμε και μικρούς μισθούς». Η ατάκα έπεσε σαν βόμβα στο στούντιο, ενώ η παρουσιάστρια δεν έδειχνε να έχει καμία πρόθεση να αναιρέσει όσα είπε.
Ο απολαυστικός διάλογος για την αναρρωτική
Ο Χασαπόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η συνεργάτιδά του έλειψε για δύο μέρες, θυμίζοντάς της ότι η εβδομάδα μετράει μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες. «Ποιος δουλεύει κάθε μέρα; Ποιος; Σήμερα είναι Τετάρτη. Τετάρτη έρχεσαι δουλειά. Τι κάθε μέρα;», της είπε. Η Βούλγαρη ανταπάντησε ψύχραιμα: «Έχουμε και δικαιώματα, αναρρωτική».
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τότε ότι η ίδια, λίγες μέρες πριν, του είχε αναφέρει ότι «έβγαλε κάτι σπυράκια» — και ότι έπρεπε να το είχε πάρει ως προάγγελο. Η Βούλγαρη εξήγησε ότι «έχει πέσει το ανοσοποιητικό της σύστημα», ενώ εκείνος απάντησε θεατρικά: «Για σήκωσέ το λίγο».
Το «6 παρά» που άφησε ερωτηματικά
Στο απολαυστικό αυτό κλίμα, η Ανθή Βούλγαρη έριξε μια ατάκα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ — και αυτό ήταν που τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών. «Αυτό το 6 παρά είναι για το ανοσοποιητικό…», είπε, αφήνοντας την πρόταση στον αέρα. Ο Χασαπόπουλος συμπλήρωσε αμέσως: «Και για το πρήξιμο είναι…».
Η εκπομπή έκλεισε με τον Χασαπόπουλο να προειδοποιεί πως αν τον «κολλήσει» την επόμενη εβδομάδα, δεν θα εμφανιστεί καθόλου — και θα επιστρέψει μόνο την Παρασκευή για να δείξει «πόσο ξεπρησμένος» θα είναι.


