ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι θα πει «γιατί δεν κάναμε οικογένεια;» ήθελα να ζω ελεύθερος


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 13, 2026

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι θα πει «γιατί δεν κάναμε οικογένεια;» ήθελα να ζω ελεύθερος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην προσωπική του ζωή και σε ερωτήσεις που συχνά αφορούν στη δημιουργία οικογένειας, αναφέρθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης, εξηγώντας πως ήταν επιθυμία του να ζει ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός σχολίασε τις περιπτώσεις ζευγαριών που προχωρούν σε γάμο και χωρίζουν, τονίζοντας πως δεν ήταν πότε στους στόχους του να κάνει το επόμενο βήμα σε μία σχέση του και να αποκτήσει παιδιά. Όπως είπε, μέλημά του είναι να ζει ελεύθερος, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικά να δημιουργήσει οικογένεια.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε συνέντευξη στο  ένθετο Real Life και μεταξύ άλλων δήλωσε για τη στάση του απέναντι στον χρόνο και τις σχέσεις: «Γιατί να θεωρούμε ότι ο άνθρωπος πρέπει να κάνει οικογένεια; Τι θα πει "γιατί δεν κάναμε οικογένεια"; "Εσύ γιατί έκανες οικογένεια;" Γιατί οκτώ στους 10 χωρίζετε; Και ποιος είπε ότι το μοντέλο της οικογένειας είναι το σωστό;". Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος του. Στην πορεία της ζωής του μπορεί να έχει και συντροφιά. Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, αλλά έχει και ατομικές τάσεις. Μόνος του μπορεί να είναι κάποιος μέσα σε μια οικογένεια με 10 παιδιά, να νιώθει μόνος του. Οπότε δεν έχει “γιατί δεν έκανε αυτό;”. Έκανα ό,τι ένιωσα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, δεν ήταν στόχος μου. Ήθελα να ζω ελεύθερος και έτσι ζούσα. Μπορεί αύριο το πρωί να κάνω, πού να ξέρω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb