ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σταύρος Φλώρος: Συγκινεί η νέα ανάρτηση μέσα από το σπίτι του – Ο τρόπος που κατεβαίνει πια τα σκαλιά


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2026

Σταύρος Φλώρος: Συγκινεί η νέα ανάρτηση μέσα από το σπίτι του – Ο τρόπος που κατεβαίνει πια τα σκαλιά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Σταύρος Φλώρος τις τελευταίες εβδομάδες μετά από μεγάλο διάστημα νοσηλείας του στην Αμερική εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο Survivor που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ένα του πόδι και να χτυπήσει σοβαρά το άλλο. Τις πρώτες ημέρες στην πατρίδα του τις πέρασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μάλιστα, στο αεροδρόμιο τον περίμενα όλη η οικογένειά του (δείτε συγκινητικές εικόνες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, συναντήθηκε και με τον Μαλλιαρό, ο οποίος ήταν εκείνος που βρέθηκε δίπλα του από το πρώτο λεπτό του τραυματισμού και τον έσωσε τις πιο κρίσιμες στιγμές. Τα δυο νέα παιδιά, πλέον ενώνει ένας πιο δυνατός δεσμός.

Η ανάρτηση του Σταύρου Φλώρου

Πριν λίγες ώρες, ο Σταύρος Φλώρος έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πορεία της κατάστασής του με φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το σπίτι του. Ο νεαρός έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και δεν το βάζει κάτω. Αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τον δείχνουν να προσπαθεί να σταθεί ξανά όρθιος και να φτάσει στο σημείο να μην χρειάζεται την βοήθεια κανενός.

Πώς έγινε το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου των παικτών, όταν 22χρονος βγήκε στη θάλασσα μαζί με τον συμπαίκτη του Μάνο Μαλλιαρό, προκειμένου να κάνουν ψαροντούφεκο. Τότε, ένα τουριστικό σκάφος που περνούσε από εκεί χτύπησε τον άτυχο νεαρό με την προπέλα και τον τραυμάτισε σοβαρά. Η αντίδραση του φίλου του ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρει μαζί με τον κυβερνήτη του σκάφους στο νοσοκομείο και να σωθεί η ζωή του.

Ο Γιάννης Μαλλιαρός, αδερφός του Μάνου, έχει μιλήσει στο Πρωινό και έχει περιγράψει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν οι δύο άντρες την τραγική εκείνη στιγμή. Συγκεκριμένα, έχει πει χαρακτηριστικά: «Είχαν σημαδούρα τα παιδιά. Όποιος έβλεπε το παιχνίδι, ήξεραν ότι ο Μάνος πηγαίνει για ψαροντούφεκο με τον Σταύρο γιατί είχαν έρθει κοντά. Μας είπε ότι το τουριστικό σκάφος έτρεχε, δεν τους είδε και από θαύμα ζουν και οι δύο. Θα μπορούσαν για λίγα εκατοστά να έβρισκε στο κεφάλι του Σταύρου ή να τους έβρισκε και τους δύο. Ήταν κάποια μέτρα η απόσταση μεταξύ τους. Όταν ο Μάνος αντιλήφθηκε το σκάφος να έρχεται κατά πάνω τους, άρχισε να φωνάζει, ο Σταύρος δεν το αντιλήφθηκε. Ήταν πολύ αργά. Ο Σταύρος είχε τις αισθήσεις του. Ο αδερφός μου προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ο Σταύρος του φώναζε ότι “δεν θα τα καταφέρω, δεν θα ζήσω. Θέλω να μιλήσω με τη μητέρα μου”.

Καταλαβαίνετε το σοκ που είχε υποστεί εκείνη τη στιγμή. Ο αδερφός μου του έλεγε να ηρεμήσει. Φώναζε στον οδηγό να γυρίσει πίσω, ο αδελφός μου κρατούσε τον Σταύρο αγκαλιά και φώναζαν βοήθεια. Του έδεσαν τα πόδια και τον πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο. Όταν μιλήσαμε μας λέει “έχει συμβεί κάτι εδώ, θέλω να σας το πω”. Εμείς παγώσαμε όλοι. Μας μίλησε ο ίδιος και μας είπε ότι ο Σταύρος βρίσκεται στο νοσοκομείο και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ήταν σοκαρισμένος, δεν ήταν εύκολο αυτό που μας περιέγραφε. Χθες το βράδυ, η μητέρα του Σταύρου δεν ηρεμούσε εάν δεν μιλούσε με τον αδελφό μου. Έμαθα ότι χθες το βράδυ επικοινώνησε μαζί του και τον ευχαρίστησε. Της είπαν ότι αν δεν ήταν ο Μάνος, ο Σταύρος δεν θα ζούσε. Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το εάν θα γυρίσουν. Ρωτήσαμε τον αδελφό μου τι να περιμένουμε και δεν ήξεραν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stavrosflo

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb