Μία απίστευτη ιστορία με τον Λένι Κράβιτζ μοιράστηκε η Χριστίνα Κολέτσα, από την περίοδο που εμφανιζόταν στα μπουζούκια. Η τραγουδίστρια περιέγραψε τον έντονο εκνευρισμό της όταν ο παγκόσμιος σταρ δεν ήξερε πώς να πετάξει τα πανέρια, αλλά και τι συνέβη όταν τελικά έμαθε ποιος βρισκόταν από κάτω.
Μία ανέκδοτη ιστορία από το παρελθόν της σε νυχτερινό κέντρο μοιράστηκε η Χριστίνα Κολέτσα, με πρωταγωνιστή έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής, τον Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz). Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (25/9) στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η τραγουδίστρια αποκάλυψε το επεισοδιακό τους τετ α τετ στα μπουζούκια.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός καλλιτέχνης είχε βρεθεί στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Ωστόσο, μη γνωρίζοντας πώς ακριβώς λειτουργεί το έθιμο στην Ελλάδα, άρχισε να της πετάει τα λουλούδια με υπερβολική δύναμη στο πρόσωπο, με την ίδια να εκνευρίζεται, να του τα πετάει πίσω από την πίστα και να του ρίχνει μερικά... «γαλλικά» εν ώρα προγράμματος!
Η επεισοδιακή αντίδραση στον Λένι Κράβιτζ και το κυνηγητό
Εκείνη τη στιγμή, η Χριστίνα Κολέτσα δεν είχε καταλάβει ποιος ήταν ο θαμώνας που την είχε βγάλει εκτός εαυτού. Αντιδρώντας αυθόρμητα, ανταπέδωσε τα πυρά: «Δεν μου πέταξε απλά λουλούδια, ο κακομοίρης δεν ήξερε πώς πετάμε λουλούδια και μου τα πετούσε με πάρα πολύ δύναμη στο πρόσωπο. Είχα τσαντιστεί, είχα πάρει και εγώ στη χούφτα μου λουλούδια και του τα πέταξα με δύναμη στο πρόσωπο, είπα και κάτι γαλλικά», περιέγραψε χαρακτηριστικά.
Η μεγάλη ανατροπή ήρθε λίγο αργότερα, όταν κατέβηκε από την πίστα. Τότε οι συνεργάτες της στο μαγαζί την ενημέρωσαν ότι ο άνθρωπος που είχε μόλις βρίσει ήταν ο σπουδαίος Λένι Κράβιτζ. «Την ώρα που κατέβαινα από την πίστα μου είπαν "τι έκανες; Κατάλαβες ότι σου πετούσε λουλούδια ο Λένι Κράβιτζ;" και λέω αυτός ήταν; Βγήκα έξω, τον κυνηγούσα, αλλά δεν τον πρόλαβα», κατέληξε η τραγουδίστρια γελώντας για το αμήχανο αλλά ξεκαρδιστικό περιστατικό.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:
Στη συνέχεια, η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε και για το κομμάτι της προσωπικής της ζωής: «Θα ήθελα έναν σύντροφο, αλλά δεν θα είμαι με όποιον να είναι για να έχω έναν σύντροφο» και για το κομμάτι της μητρότητας είπε: «Η μητρότητα δεν είναι κάτι που έχει κατακλύσει τα θέλω και την ψυχολογία μου. Δεν μπορώ να πω ότι κάποια στιγμή το ένιωσα πολύ έντονα στη ζωή μου. Φυσιολογικά, κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου, αλλά δεν καθορίζει αυτό η ζωή μου».


