Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Με φτιάχνει να τσακώνομαι στα social» ‑ Ο λόγος που έκανε αγωγές
Καλεσμένος στο «Studio στις 3», ο stand-up comedian εξήγησε γιατί δεν αφήνει αναπάντητες τις προσβολές για την οικογένεια και τη σύντροφό του.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε για τους καβγάδες του στα social media και για τις αγωγές που έχει κάνει. Όπως είπε, στόχος του είναι να προστατεύσει τη ζωή του και τη σύντροφό του.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας εξήγησε γιατί απαντά στα υβριστικά σχόλια που δέχεται στα social media και γιατί έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Όπως είπε, οι αγωγές του δεν έγιναν για προσωπική ικανοποίηση. Τις έκανε για να προστατεύσει τη ζωή του και τη σύντροφό του: «Δεν είναι για ικανοποίηση, είναι για προστασία της ζωής μου, της συντρόφου. Δεν είμαι κάποιος με μπέρτα που θα σώσει το διαδίκτυο, απλά λειτουργώ έτσι». Ο stand-up comedian αρνείται να αφήνει αναπάντητες τις προσβολές για τον ίδιο και την οικογένειά του. Κατά τον ίδιο, η σιωπή ενθαρρύνει τις διαδικτυακές επιθέσεις.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Studio στις 3» την Τρίτη 20 Οκτωβρίου. Εκεί ρωτήθηκε για τις έντονες αντιπαραθέσεις που έχει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απάντησε: «Τσακώνομαι στα social media, είναι η ζωή μου. Όταν λένε πράγματα τα οποία είναι για την οικογένειά σου, για τη ζωή σου δημόσια… Είναι πάρα πολλοί, παιδιά, και αν δεν ασχοληθείτε και εσείς θα σας πνίξουν. Δεν το καταλαβαίνετε. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω και δεν είναι άνθρωποι στο περιθώριο. Είναι άνθρωποι με οικογένεια, με ζωή. Αν το κρύψουμε, δύναμη παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι όλοι όταν πληθαίνουν και μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους λέει ο καθένας το παραμικρό».
Τι είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για τις αγωγές του;
Ο κωμικός αναφέρθηκε στις περιπτώσεις όπου ακολούθησε τη νομική οδό. Όπως τόνισε, οι κινήσεις του απέδωσαν καρπούς: «Βεβαίως σταμάτησαν γιατί είχα κάνει και αγωγές. Είχα ασχοληθεί σοβαρά. Δεν ήταν ανώνυμα προφίλ αλλά και να ήταν όλα βρίσκονται».
Παραδέχτηκε επίσης ότι οι καβγάδες του στο διαδίκτυο πυκνώνουν όταν δεν δουλεύει: «Πολλές φορές και κυρίως όταν δεν δουλεύω τσακώνομαι με κόσμο. Σαββατοκύριακα, και τώρα θα κάτσω 5 μήνες, αυτό με ανησυχεί πάρα πολύ».
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συνέδεσε μάλιστα αυτή την πλευρά του με τη δουλειά του στο stand-up: «Με φτιάχνει πολύ να τσακώνομαι και να κυλιέμαι στη λάσπη, στον βούρκο. Εκεί βρίσκω την κωμωδία μου έτσι κι αλλιώς. Σε τέτοιες πτυχές και με χαροποιεί».







