Τάσος Κωστής: «Δεν έχω προτάσεις. Μια φορά με φώναξαν για οντισιόν. Είπα `ευχαριστώ πολύ, γειά σας`»
Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την απουσία επαγγελματικών προτάσεων και δήλωσε ανοιχτός σε μελλοντικές συζητήσεις.

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε στην απουσία προτάσεων και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν τον κάλεσαν για οντισιόν, τονίζοντας ότι δεν αισθάνεται πικρία για την κατάσταση.
Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε ότι, όταν τον κάλεσαν πρόσφατα για οντισιόν, αρνήθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία. Η απάντησή του ήταν: «Χάρηκα για τη γνωριμία, ευχαριστώ πολύ, γειά σας». Όπως είπε, δεν νιώθει πικρία, γιατί θεωρεί ότι είναι εκείνοι που δεν τον επιλέγουν που χάνουν.
Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Εξήγησε ότι τον είχαν καλέσει για οντισιόν για μια επικείμενη συνεργασία, αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε.
Ο Τάσος Κωστής τόνισε ότι δεν τον στενοχωρεί το γεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν έχει προτάσεις και δήλωσε ανοιχτός σε μελλοντικές επαγγελματικές συζητήσεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχω προτάσεις, δεν με στενοχωρεί αυτό. Δεν είναι η ώρα του, άμα είναι να έρθει, θα έρθει. Μια φορά τελευταία που με φώναξαν, είπαν ότι ήθελαν να κάνουν οντισιόν. Είπα "χάρηκα για τη γνωριμία, ευχαριστώ πολύ, γειά σας". Δεν αισθάνομαι πικρία, αυτοί χάνουν, όχι εγώ».





