Celebs

World Party: Παραλίγο τραγωδία με τον Γιώργο Μαυρίδη


Δημοσίευση ΜΑΡ 23, 2015

World Party: Παραλίγο τραγωδία με τον Γιώργο Μαυρίδη

Στο World Party μπορεί να δεις τα πάντα να συμβαίνουν – ακόμη και ατυχήματα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τον συνταξιδιώτη και φίλο του Σάκη Τανιμανίδη, μίλησαν λοιπόν, στο περιοδικό «My TV» για την περιπέτειά τους στα Ιμαλάια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, πριν την ανάβαση στα Ιμαλάια απoφάσισαν να νοικιάσουν ελικόπτερο και να φτάσουν στα 4.500 μέτρα, όμως όταν φτάνουν τέρμα επάνω, κάτι δυσάρεστο συνέβη το οποίο περιέγραψαν οι δυο τους σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Γιώργος έχασε την ανάσα του και έπεσε στο έδαφος. Η φιάλη οξυγόνου σταματά να λειτουργεί: «Πέφτω κάτω και προσπαθώ να καταπιώ αέρα. Η φιάλη οξυγόνου που έχουμε μαζί μας δεν λειτουργεί, από δικό μας λάθος, και οι επόμενες 8 ώρες είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει μέχρι τα 36 μου χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω τόσο κοντά στον θάνατο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και σας μιλάω αυτήν τη στιγμή. Η περιπέτεια αυτή είναι κάτι που ίσως θα θυμάμαι για πάντα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια στα γυρίσματα και αυτό το κάνουμε γιατί έτσι είμαστε εμείς. Αυτήν τη φορά, όμως, στο Νεπάλ, πραγματικά ήμασταν υπερβολικοί. Κάναμε βλακεία λόγω της απειρίας μας και αυτό παραλίγο να μας κοστίσει ακριβά»!

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb