Celebs

Bρε Αία, βρε Αία: Πού χάθηκε ο Αίας Μανθόπουλος;


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2015

Bρε Αία, βρε Αία: Πού χάθηκε ο Αίας Μανθόπουλος;

Ποιος θα ξεχάσει την ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου «Βρε Αία! Βρε Αία!» στη σειρά «Δύο Ξένοι», που σάρωνε στην τηλεθέαση!

Πέρασαν 17 χρόνια από τότε και ο Αίας Μανθόπουλος, ανιψιός της Ειρήνης Παππά, είχε όλα τα εχέγγυα για να πετύχει – συνεργασίες με τον Μίνωα Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» το 2002 καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα, δίπλα σε σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Υπήρξε ένας από τους επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του και με πολλές κατακτήσεις. Μετά το διαζύγιό του από την Αγάπη Ασπρίδου (Miss Young 1994), έκανε δεσμό με το μοντέλο Δέσποινα Παπαθανασίου και έγινε πατέρας ενός αγοριού. Αργότερα, το ζευγάρι χώρισε με επεισοδιακό τρόπο, και έφτασαν στα δικαστήρια.

Ο ίδιος έπειτα έκανε σχέση με μια άλλη γυναίκα και μετακόμισε στη Λάρισα, πρωταγωνιστώντας σε παραστάσεις του Θεάτρο Τεχνών της πόλης. Το 2012 το ζευγάρι χώρισε.

Το Zappit αναφέρει πως «πληροφορίες τον ήθελαν τα δύο τελευταία χρόνια να εργάζεται στη Βουλγαρία, σε μία ξενοδοχειακή επιχείρηση της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Σήμερα φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει στο πατρικό σπίτι του στην Παιανία, ενώ δεν έχει κρατήσει επαφές με την παλιά παρέα της σόουμπιζ».

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb