Νέα

«Οι Απαράδεκτοι» και πάλι μαζί


Δημοσίευση ΝΟE 27, 2015

«Οι Απαράδεκτοι» και πάλι μαζί

Πολλές αγαπημένες παρέες έχουν περάσει από τα τηλεοπτικά κανάλια, ίσως καμία όμως δεν δημιούργησε το cult following που απολαμβάνει ακόμα η παρέα των «Απαράδεκτων».

Κλασικές ατάκες, αμίμητες ερμηνείες, σκηνές που έχουν περάσει στην τηλεοπτική ανθολογία και σλόγκαν που έχουν βγει από τη σειρά και μπήκαν στο καθημερινό λεξιλόγιο, ακόμα και νεότερων από το κοινό.

Η παρέα των «Απαράδεκτων», Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπέζος και Σπύρος Παπαδόπουλος, με τρανταχτή απουσία τον αγαπημένο Βλάσση Μπονάτσο, θα συναντηθούν την Παρασκευή το βράδυ, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή του Mega «Τι Νέα;», που παρουσιάζουν η Δέσποινα Βλεπάκη και ο Κώστας Γιαννακίδης.

Η εκπομπή είναι θεματική, με αφιέρωμα στους «Απαράδεκτους». Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά που το καστ της σειράς συναντιούνται και οι τρεις μαζί τηλεοπτικά. Θα μιλήσουν για τη σειρά, τις εμπειρίες τους και για τα 26 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης γενικώς. Αστεία και αναμνήσεις από τα γυρίσματα, βίντεο με συνεντεύξεις από Ρένια Λουιζίδου και Βασίλη Χαλακατεβάκη, αγάπη, χιούμορ και νοσταλγία.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb