Παράξενα

Ετοίμασε το γάμο κρυφά, και της έκανε πρόταση 2 μέρες πριν την τελετή!


Δημοσίευση ΑΠΡ 29, 2016

Ετοίμασε το γάμο κρυφά, και της έκανε πρόταση 2 μέρες πριν την τελετή!

Όταν ο Moses Atigi από τη Νέα Ζηλανδία έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη και σύντροφο του για 9 χρόνια Chanel Whareumu, φαίνεται ότι είχε στο μυαλό του κάτι παραπάνω από μια απλή τελετή γάμου.

Ο μέλλοντας γαμπρός όπως αποδείχτηκε πέρασε 8 μήνες σχεδιάζοντας τον γάμο με την γυναίκα της ζωής του και μόλις δύο μέρες πριν το μυστήριο, ζήτησε το χέρι της, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Όλο το γεγονός όμως ήταν έκπληξη για τη Chanel, η οποία το μόνο που είχε να κάνει ήταν βρει το τέλειο νυφικό. Όπως η ίδια είπε στη New Zealand Herald, ένιωσε πολύ χαρούμενη με το γεγονός ότι ο σύντροφος της πήρε όλη την ευθύνη για την τελετή και την οργάνωσε ώστε να ευχαριστήσει την ίδια και μπορεί στις περισσότερες γυναίκες η ιδέα και μόνο ότι ο άντρας του οργανώνει εξ ολοκλήρου τον γάμο τους, να μην τους αρέσει καθόλου, όμως διώχνει όλο το άγχος της ευθύνης.

Το ζευγάρι, που έχει έναν γιο, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, με τη Chanel να αναφέρει ότι έπρεπε μέσα σε δύο μέρες να βρει τα ροδοπέταλα που θα στόλιζαν την αίθουσα.

Μάλιστα, πριν ο Moses την ρωτήσει αν θέλει να τον παντρευτεί, έβαλε να παίζει ένα βίντεο το οποίο έδειχνε εκείνον και τον γιο τους να εκφράζουν την αγάπη τους για αυτήν, ενώ το παρακολουθούσαν όλοι οι συγγενείς τους. Ο ίδιος φαίνεται πως κανόνισε ακόμα και τα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ της καλής του! Και μπορεί αρχικά να σκόπευε να την ενημερώσει μια εβδομάδα πριν την τελετή, όμως δεν ήθελε η Chanel να τρελαθεί από το άγχος, μιας και είναι τελειομανής. Έτσι, αυτός και ο γιος του κράτησαν το μυστικό για 8 μήνες και στο ερώτημα γιατί δεν της έκανε πρόταση πιο νωρίς, μιας και είναι μαζί 9 χρόνια, ο ίδιος λέει ότι πάντα είχαν κακό timing....

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb