Celebs

Aπόπειρα αυτοκτονίας νεαρής έξω από το σπίτι του Πέτρου Γαϊτάνου


Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2016

Aπόπειρα αυτοκτονίας νεαρής έξω από το σπίτι του Πέτρου Γαϊτάνου

Είναι γνωστή η αγάπη που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του ο Πέτρος Γαϊτάνος, ιδιαίτερα μέρες όπως αυτές. Ο τραγουδιστής έχει ερμηνεύσει μοναδικά εκκλησιαστικούς ύμνους και το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτούς.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, εξομολογήθηκε για το σοκ που υπέστη πριν από αρκετό καιρό όταν μία θαυμάστρια του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για χάρη του.

Συγκεκριμένα εξιστορήθηκε το περιστατικό: «Μια κοπέλα που είχα συναντήσει μόνο μία φορά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από την πόρτα μου. Ευτυχώς την προλάβαμε, γιατί γάβγιζε το σκυλί που είχα μέσα στο σπίτι μου. Βγήκε, λοιπόν, η αδερφή μου έξω και ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε πάρει χάπια και είχε αφήσει ένα σημείωμα. Εγώ έλειπα, ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα. Στο σημείωμα με κατηγορούσε πως εγώ φταίω που βάζει τέλος στη ζωή της επειδή δεν την αγαπώ».

Η περιγραφή του τραγουδιστή είναι πραγματικά συγκλονιστική, ενώ παραδέχτηκε πως αν συνέβαινε το μοιραίο, δεν θα είχε τύψεις. «Όταν κάποιος είναι διάσημος και τον ξέρουν εκατομμύρια άνθρωποι, συμβαίνουν χιλιάδες πράγματα γύρω από αυτόν. Δεν μπορεί η ψυχολογία του να λειτουργεί γύρω από τον καθένα» εξήγησε στο περιοδικό Down Town.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb