Νέα

Μοντέλο πνίγηκε σε υποβρύχια φωτογράφιση

Από κρίση άσθματος

Μοντέλο πνίγηκε σε υποβρύχια φωτογράφιση

Τραγικό θάνατο βρήκε το μοντέλο από την Ταϊβάν Olivia Ku, κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης. Όπως γράφουν οι Taipei Times, η άτυχη κοπέλα πνίγηκε όταν έπαθε κρίση άσθματος σε υποβρύχια φωτογράφιση, στα ανοιχτά των ακτών της Ταϊβάν.

Ανασύρθηκε αναίσθητη από το νερό αλλά ήταν ήδη αργά. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Η Ku, ήταν αναίσθητη όταν κατέφτασαν στο σημείο διασώστες από το λιμενικό και την πυροσβεστική. Η 25χρονη αγαπούσε τις καταδύσεις και ασχολούνταν ερασιτεχνικά τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως σημειώνεται, η ακτοφυλακή αρνήθηκε να σχολιάσει αναφορές ότι είχε αφαιρεθεί η αναπνευστική συσκευή από το μοντέλο για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΕΑ

00:00