Celebs

Αρναούτογλου: Πώς είναι η σχέση του τώρα με τον Κανάκη;


Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2016

Αρναούτογλου: Πώς είναι η σχέση του τώρα με τον Κανάκη;

Το άδειασμα του Αντώνη Κανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή το γεγονός ότι φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Νότη Σφακιανάκη και τις ακραίες απόψεις του, συζητήθηκε πολύ. Κανείς δεν περίμενε πως ο παρουσιαστής των «Ραδιοαρβύλα» θα έκανε επίθεση στον φίλο του και θα επικαλούνταν ακόμα και στελέχη καναλιών.

Ακολούθησαν οι απαντήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του, όσο και σε δηλώσεις του όταν βρέθηκε καλεσμένος σε άλλα προγράμματα. Όλα αυτά μας έκαναν να πιστεύουμε ότι οι δύο άντρες βρίσκονται σε κόντρα και η φιλία τους ανήκει στο παρελθόν.

Σήμερα, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έσπασε» τη σιωπή του στο Πρωινό και τον Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη.

«Επειδή μιλάς για έναν άνθρωπο που υπήρξαμε και, θεωρώ ότι είμαστε ακόμα, πολύ φίλοι, πρέπει να πω ότι, επαγγελματικά, μας χωρίζουν πολλά. Μας χώριζαν πάντα! Έχει μία τελείως διαφορετική λογική, την οποία σεβόμουν πάντα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν θέλω, ούτε να το σχολιάσω, ούτε να πω οτιδήποτε. Αυτή, εξάλλου, είναι και η δουλειά μιας σατιρικής εκπομπής. Καλά κάνει και τα χώνει, εκεί που πιστεύει ότι πρέπει να τα χώσει» ανέφερε ο παρουσιαστής του The 2Night Show και εξομολογήθηκε –χωρίς ωστόσο να πει λεπτομέρειες- ότι έχει μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη.

«Για μένα παραμένει ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος. Ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε τις επαφές που είχαμε, επειδή εγώ έκανα το παιδί κι απομακρύνθηκα από την εργένικη ζωή, πάντα μιλούσαμε και πάντα επικοινωνούσαμε» τόνισε στη συνέχεια.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb