Celebs

Gay εταιρεία παραγωγής προωθεί ταινία με Τσιμιτσέλη‑Γεωργούλη


Δημοσίευση ΜΑΡ 12, 2012

Gay εταιρεία παραγωγής προωθεί ταινία με Τσιμιτσέλη‑Γεωργούλη

Η ταινία "Οξυγόνo" ήταν μία ταινία που προκάλεσε αρκετά το ελληνικό κοινό όταν προβλήθηκε.

Η ίδια ταινία προωθήθηκε και στην Αμερική με ακόμα πιο προκλητικό τρόπο, μιας και έχει προωθηθεί στις ΗΠΑ από gay εταιρεία διανομής.

Η περίληψη της ταινίας από την ελληνική εταιρεία εστίαζε σε πολύ διαφορετικά στοιχεία απ' ότι η περίληψη της ταινίας από την αμερικάνικη εταιρεία. Στην Αμερική η ταινία κυκλοφορεί και με διαφορετικό τίτλο! Εκεί ο τίτλος είναι "The Blackmail Boy" δηλαδή "Το Αγόρι του Εκβιασμού". Το εξώφυλλο δείχνει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη γυμνό.

Ο Τσιμιτσέλης ανέφερε "Tο να βρει μια ελληνική ταινία διανομή στις ΗΠΑ αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. O Αμερικανός διανομέας αποφάσισε να της δώσει το συγκεκριμένο προφίλ και να την προμοτάρει με αυτό τον τρόπο. Δικαίωμά του, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι η ταινία και με το πώς τη δουλέψαμε εμείς στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, μόνο και μόνο που κάποιος ενδιαφέρθηκε για την ταινία σημαίνει ότι είδε κάτι καλό πάνω της. Από τη στιγμή που το Οξυγόνο είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει όσο λίγες, δεν με ενόχλησε το τι και το πώς της ξένης διανομής της, εφόσον εγώ ξέρω για τι είδους ταινία πρόκειται και τη στηρίζω 100%".

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb