Dolce Vita

5 απλά πράγματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους


Δημοσίευση ΟΚΤ 25, 2016

5 απλά πράγματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους

Αχ τι ωραία θα ήταν η ζωή αν ζούσαμε σε ένα τροπικό νησί, είχαμε ένα τεράστιο σπίτι, βλέπαμε τον ωκεανό και μπορούσαμε να πετύχουμε κάθε επιθυμία μας!

Όμως μέχρι τότε; Τώρα τι κάνουμε; Είμαστε κουρασμένοι, με στρες, και μονίμως ανικανοποίητοι. Το όνειρο δεν το βλέπουμε να πραγματοποιείται χωρίς το τζόκερ και η ζωή κυλά. Ας βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά σήμερα.

Ένα από τα κλειδιά για μια πιο ευτυχισμένη ζωή είναι το να παλεύετε για αυτήν, γιατί κανείς δεν θα το κάνει αυτό για σας. Πάρτε πίσω τον έλεγχο και να κάνετε ό, τι είναι προς το συμφέρον της ψυχικής σας ευεξίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ημέρες σας θα είναι γεμάτες με πολλά χαμόγελα.

Πώς;

1. Γράψτε σε ένα χαρτί, στο κινητό ή στο ψυγείο τα κατορθώματα για τα οποία είστε περήφανος. Το να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι είναι ικανός, είναι το πιο σημαντικό!

2. Βοηθήστε ΣΗΜΕΡΑ κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν πολύ. 

3. Τελειώστε τις δουλειές που έχετε να περιμένουν εδώ και καιρό. Ένας απλήρωτος λογαριασμός, μια μικροδουλίτσα, μια υποχρέωση, ένα δώρο που δεν πήγατε ποτέ.

4. Σταματήστε ό,τι σας στεναχωρεί, παραιτηθείτε από μια δουλειά με στριμμένο εργοδότη, αφήστε πίσω τους τοξικούς ανθρώπους! Σώστε την ψυχική σας υγεία με λίγη βοήθεια - απομακρυνθείτε από ο,τιδήποτε σας πονάει, σας κάνει να υποφέρετε.

5. Δείτε το δάσος και όχι το δέντρο. Τις περισσότερες φορές που είμαστε κακοδιάθετοι είναι επειδή εστιάζουμε σε μια λεπτομέρεια και δεν κοιτάμε όλα τα άλλα όμορφα πράγματα που μας συμβαίνουν.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb