Νέα

Δεν φαντάζεστε από τι είναι φτιαγμένα αυτά τα μοδάτα παπούτσια


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2016

Δεν φαντάζεστε από τι είναι φτιαγμένα αυτά τα μοδάτα παπούτσια

Και όμως αυτά τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού, ενώ η κατασκευή τους διαρκεί μόλις 6 λεπτά και είναι αντι-μικροβιακά, πλένονται στο πλυντήριο και επιτρέπουν στο δέρμα να ανασάνει.

Επιπλέον, είναι ανακυκλώσιμα μέχρι και το τέλος της χρήσης τους. Η καινοτόμα και εκπληκτική αυτή ιδέα ανήκει σε δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι ξόδεψαν χρόνια μελέτης μέχρι την τελική πραγματοποίηση της. Τα παπούτσια Rothy αποτελούνται από νήματα που προήλθαν από ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού, τα οποία η εν λόγω εταιρεία εξασφάλισε από κέντρα ανακύκλωσης.

Επομένως, η υφή τους είναι απαλή και αυτά είναι εύκαμπτα και μαλακά. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται - φυσικά μετά την επεξεργασία του πλαστικού- μέσα από έναν κώδικα συστήματος και μια συσκευή πλεξίματος 3D.

Η εταιρεία φιλοδοξεί ότι δημιουργώντας προϊόντα που εκτός από οικολογικά είναι και αισθητικά ωραία θα στρέψει τους καταναλωτές στο να επιλέγουν συνειδητά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, ώστε να συμβάλλουν στη λύση ενός πραγματικά μείζονος θέματος.

Για αυτό λοιπόν συνεχίστε να ανακυκλώνετε τα μπουκαλάκια με νερό που καταναλώνετε και ίσως καταλήξετε με ένα μοδάτο ζευγάρι παπουτσιών!

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb