Ψυχαγωγία

20 Χρόνια Φοίβος


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2012

20 Χρόνια Φοίβος

«20 Χρόνια ΦΟΙΒΟΣ – 20 Χρόνια Επιτυχίες»

Συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά οι  : Δέσποινα Βανδή, Καίτη  Γαρμπή,  ¶ντζελα  Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη  Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus.

Σκηνοθεσία :Φωκάς Ευαγγελινός

ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ!

Οσο εξελίσεται η προπώληση, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για τα “μαγικά χαρτάκια” που θα χαρίσουν μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες fans που αγαπούν το Ελληνικό τραγούδι, περισσότερα εισιτήρια για τη «Φοίβος-All Star»  συναυλία τις 24ης Σεπτεμβρίου είναι τώρα διαθέσιμα, σε σημεία  που θα εξυπηρετούν ακόμη περισσότερους στην επικράτεια, διαθέσιμα για την άμεση αγορά τους!

Τα νέα σημεία προπώλησης είναι:

Allou! Fun Park (Κηφισού και Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι. Ρέντης)

SterΕScape (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67A– Ίλιον, Αθηνα )

SterΜακεδονία (Τομπάζη 15, Πυλαία – Θεσσαλονικη)

Ster Pantheon (4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή Πρώην Π. Ε. Ο. Λάρισας – Αθήνας, Λαρισσα)

Ster Veso Mare (ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ, ΠΑΤΡΑ)

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο Allou! Fun Park και θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Μαΐου στα Ster Escape στο Ίλιον, ενώ από τις 30 Μαϊου θα υπάρχουν εισιτήρια στα Ster Cinemas στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προπώληση στα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπως και on line στο www.123tickets.gr

** Το VIP περιλαμβάνει:

Αναμνηστικό πάσο

Ξεχωριστή είσοδο

Parking

Τα πρώτα εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν στην αγορά θα είναι αφενός τα οικονομικότερα, (δηλαδή η early bird τιμή για την Αρένα του Σταδίου) και αφετέρου τα εισιτήρια των καθήμενων  που αντιστοιχούν στις Θύρες και θέσεις  με την καλύτερη ορατότητα δίνοντας με αυτό τον τρόπο προνομιακό προβάδισμα σε όσους προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb