Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Ποιος ζει πλέον στην έπαυλη του Playboy;

Το πρώην σπίτι του ιδρυτή του περιοδικού Playboy Hugh Hefner

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2019

Ποιος ζει πλέον στην έπαυλη του Playboy;

Το Playboy Mansion, επίσης γνωστό ως Playboy Mansion West, είναι το πρώην σπίτι του ιδρυτή του περιοδικού Playboy Hugh Hefner, ο οποίος έζησε εκεί από το 1974 μέχρι το θάνατό του το 2017.

Βρίσκεται στο Holmby Hills, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, κοντά στο Beverly Hills, το αρχοντικό έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 λόγω των διάσημων πάρτι του Hefner, από τα οποία πέρασε όλη η showbiz.

Σήμερα ανήκει στoν Daren Metropoulos, γιο του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Dean Metropoulos, και πλέον χρησιμοποιείται απλώς για διάφορες εταιρικές δραστηριότητες και χρησιμεύει ως τόπος παραγωγής τηλεοπτικής παραγωγής, φωτογραφίας περιοδικών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Το 2018 ο Μetropoulos έκανε συμφωνία με το δήμο του Λος Άντζελες για την προστασία του οικήματος από την κατεδάφιση. Η συμφωνία αυτή προστατεύει το σπίτι έτσι ώστε να μην κατεδαφιστεί ποτέ αλλά δίνεται η δυνατότητα για ανακαίνιση και συντήρηση. Είναι όπως και να το κάνουμε, πλέον μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Αμερικής! 

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb