Celebs

Αυτός είναι ο λόγος που ο Brad Pitt ζητά κάθε ταινία του να έχει σκηνή που τρώει

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2019

Αυτός είναι ο λόγος που ο Brad Pitt ζητά κάθε ταινία του να έχει σκηνή που τρώει

Στην ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood βλέπουμε σε κάποιες σκηνές τον Brad Pitt να καταβροχθίζει μια κατσαρόλα mac ‘n’ cheese ενώ ταυτόχρονα τρώει και ο σκύλος του την κονσέρβα του. Οι σκηνές στις ταινίες του Brad Pitt, όπου ο ίδιος τρώει δεν κάτι το σπάνιο. Αντιθέτως.

Οι χαρακτήρες που υποδύεται ο Brad είτε θα τρώνε ξηρούς καρπούς, είτε κάτι πρόχειρο, είτε ένα παγωτό, είτε κανονικό φαγητό. Πρόσφατά σε συνέντευξή του ο Brad Pitt παραδέχτηκε πως είναι λιγούρης και γι αυτό ενσωματώνει μόνος του την…κατανάλωση φαγητού σε κάποιες σκηνές. Όπως είπε μάλιστα ο σκηνοθέτης πάντα το αποδέχεται.

Κάποιοι χρήστες του reddit σημείωσαν με αρκετή σιγουριά πως ο Brad Pitt έχει όρο στα συμβόλαια που υπογράφει σε κάθε ταινία, να έχει σκηνές που τρώει για να φαίνεται το πηγούνι του και η καλοσχηματισμένη κάτω σιαγόνα του πιο συγκεκριμένα.

Ένας χρήστης μάλιστα, που μάλλον έχει πολύ χρόνο ελεύθερο, έκατσε και έψαξε και βρήκε ότι οι ταινίες που ο Brad Pitt τρώει περισσότερο, είναι αυτές με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDB (7 μ.ο.), τις περισσότερες θετικές κριτικές (67%) και τις περισσότερες εισπράξεις.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb