Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Διονύσης Τσακνής για την απώλεια του Λαυρέντη: «Έχασα τη μισή ζωή μου»

«Το έμαθα χαράματα, ήμουν από τους πρώτους που το έμαθε»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 26, 2019

Διονύσης Τσακνής για την απώλεια του Λαυρέντη: «Έχασα τη μισή ζωή μου»

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν δύο μήνες από το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα" target="_blank">Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Διονύσης Τσακνής μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό.

«Όταν φτάνει το θέμα στον Λαυρέντη η συγκίνηση πάντα με κυριεύει. Ο Λαυρέντης θα ζει πάντα μέσα μου. Παίζαμε στο θέατρο δάσους, πρέπει να ήταν το ’94 ή ’95. Πήραμε το αυτοκίνητο μια ώρα πριν για να προσεγγίσουμε τη συναυλία. Μας σταματάει ένας τροχονόμος και μας λέει “ο δρόμος είναι κλειστός, δεν ανεβαίνει κανείς πάνω. Έχει συναυλία ένας Τσακνής Μαχαιρίτσας”. Με τον Λαυρέντη δεν ήμασταν φίλοι, ήμασταν συγγενείς. Τον πάντρεψα, του βάφτισα την κόρη. Ξεφεύγει από αυτό που λέμε συνεργασία η φιλία, γίνεται συγγένεια. Με ότι συνεπάγεται μια συγγένεια. Γιατί έχει και τις κόντρες της και όλα, τα οποία είναι τόσο γλυκά και τόσο πολύ μου λείπουν. Είναι τόσο νωρίς και δεν έχω προλάβει ακόμα να τον θρηνήσω. Έχασα τη μισή ζωή μου, πέρα από την καλλιτεχνική.»

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb