Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

To ηλεκτρικό τζάκι τοίχου που πραγματικά θα ζεστάνει το σπίτι σας

Μια όμορφη και αποτελεσματική συσκευή για το σπίτι σας

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2020

To ηλεκτρικό τζάκι τοίχου που πραγματικά θα ζεστάνει το σπίτι σας
Photo by Andrea Davis on Unsplash

Μια νέα συσκευή φροντίζει να κάνει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή στο χώρο σας πιο προσιτή από ποτέ.

Το Ηλεκτρικό Τζάκι της γνωστής ιταλικής εταιρίας Beper θα κάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα να κυλήσουν πιο ατάραχα από ποτέ με το design να συναντά την τεχνογνωσία στον τομέα της θέρμανσης.

Διαθέτει σώμα από ατσάλι και οθόνη από σκληρυμένο γυαλί, καθώς και 2 επιλογές ισχύος και δεσμεύεται να μετατρέψει κάθε δωμάτιο σε ένα ζεστό περιβάλλον με το ρεαλιστικό εφέ της κινούμενης φλόγας LED να προσθέτει στην αισθητική του χώρου. 

Επιπλέον δε θα χρειαστεί να σηκωθείτε από τον καναπέ σας για να το ρυθμίσετε ή να το απενεργοποιήσετε. Αρκεί ένα πάτημα κουμπιού από το τηλεχειριστήριο που διαθέτει ενώ είναι εξοπλισμένο με εβδομαδιαίο χρονοδιακόπτη. 

Η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα και γρήγορα με το εύχρηστο κιτ στερέωσης σε τοίχο ενώ ο μηχανισμός ασφαλείας κατά της υπερθέρμανσης θα σας απαλλάξει από περιττούς μπελάδες και έγνοιες, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Διαθέτει:

Ρεαλιστικό εφέ κινούμενης φλόγας
Μεταλλικό σώμα
Εμπρόσθιο πάνελ από σκληρυμένο γυαλί
2 επιλογές ισχύος: 875-1750W
Mηχανισμός ασφαλείας κατά της υπερθέρμανσης

Βρείτε το ΕΔΩ

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb