Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Η CIA έβγαλε διαφήμιση για να βρει νέους πράκτορες: Η χώρα σου βασίζεται σε σένα

Μέχρι τώρα αναζητούσε τους μελλοντικούς πράκτορες σε πανεπιστήμια και κολλέγια

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 27, 2020

Η CIA έβγαλε διαφήμιση για να βρει νέους πράκτορες: Η χώρα σου βασίζεται σε σένα

Η CIA αναζητά μέσω ενός διαφημιστικού video να προσλάβει νέους πράκτορες, ηλικίας 18 έως 35 ετών, αφήνοντας πίσω την ως τώρα δημοφιλή τακτική αναζήτησης μελλοντικών κατασκόπων σε πανεπιστήμια και κολλέγια.

Στο βίντεο με τίτλο «Ανακαλύψτε τη CIA: Η χώρα σου βασίζεται σε σένα (σε χρειάζεται σε ελεύθερη μετάφραση), ενας αξιωματικός μιλά σε μια τάξη γεμάτη από εκπαιδευόμενους πράκτορες και ακούγεται να λέει «Χρειάζεται μόνο ένα νέο κομμάτι «ξένης νοημοσύνης» και όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή».

«Δείτε πώς είναι να εργάζεστε στη CIA και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να παίξετε ρόλο στην προστασία του έθνους μας» αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο μοιάζει με χολυγουντιανό τρέιλερ ταινίας κατασκοπείας.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (Central Intelligence Agency - CIA), Τζίνα Χάσπελ, στόχος είναι το κοινό ηλικίας 18-35, αλλά δεν αποκλείονται και άλλες ηλικίες, προκειμένου να κάνει τη CIA «εργοδότη επιλογής για όλους τους Αμερικανούς».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb