Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Σε αυτήν την παράξενη παραλία η άμμος μοιάζει με ποπ κορν

Το πιο παράξενο και νόστιμο θέαμα που είδες ποτέ σου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 29, 2021

Σε αυτήν την παράξενη παραλία η άμμος μοιάζει με ποπ κορν
Photo via Instagram

Οι περισσσότερες παραλίες του κόσμου έχουν γύρω τους άμμο ή βότσαλα, υπάρχει όμως μια παραλία στα Κανάρια Νησιά που είναι στρωμένη με μια ιδιαίτερη άμμο που θυμίζει ποπ κορν και έχει κάνει το Instagram να τρελαθει!

Πρόκειται για την παραλία της πόλης Corralejo, στο νησί Fuerteventura, η οποία είναι γνωστή με το όνομα Popcorn Beach ή Popcorn Bay. Αν κάποιος την δει από μακριά θα σκεφτεί ότι μοιάζει με κάθε άλλη παραλία της Ισπανίας, όμως από κοντά θα διαπιστώσει ότι η παραλία είναι γεμάτη κομμάτια κοραλιών που μοιάζουν με ποπ κορν και καλύπτουν όλη την επιφάνεια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kateryna Polak (@ekaterina_pollack)

Το φαινόμενο αυτό οφείλεται στα κομμάτια των κοραλλιών που έχουν αναμειχθεί με ηφαιστειακά πετρώματα και την άμμο της παραλίας. Όσο για το μέγεθος τους, ποικίλει, με άλλα μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα, όμως δεν είναι κάτι νέο στην περιοχή μιας και η συγκεκριμένη παραλία είναι εδώ και καιρό αρκετά δημοφιλής λόγω των αναρτήσεων που κάνουν οι επισκέπτες της στο Instagram.

Φαίνεται ότι οι χρήστες της πλατφόρμας λάτρεψαν το εν λόγω σημείο της γης και ανεβάζουν συνεχώς εικόνες από τα ποπ κορν της φύσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenn (@jen.xhaflaire)

Βέβαια, δεν είναι η μόνη παράξενη παραλία στον πλανήτη, καθώς σε αφιέρωμα της η Sun Online Travel, παρουσιάσε και άλλες ασυνήθιστες παραλίες, όπως αυτή με την ροζ άμμο στο νησί Harbour,  η οποία οφείλεται από ένα είδος φυκιού, που ξεπλένεται στην ξηρά.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb