Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Θεσσαλονίκη: Χόρευε τσιφτετέλι στον δρόμο και έβριζε τους αστυνομικούς

Με τον δικό της τρόπο, αποφάσισε μία γυναίκα στην Θεσσαλονίκη να εκφράσει την αντίθεσή της για την παρουσία της αστυνομίας


Δημοσίευση ΜΑΙ 13, 2021

Θεσσαλονίκη: Χόρευε τσιφτετέλι στον δρόμο και έβριζε τους αστυνομικούς

Μία γυναίκα στην Θεσσαλονίκη χόρευε τσιφτετέλι σε πεζόδρομο και έβριζε τους αστυνομικούς που ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Με τον δικό της όχι και τόσο κομψό τρόπο, αποφάσισε μία γυναίκα στην Θεσσαλονίκη να εκφράσει την αντίθεσή της για την παρουσία της αστυνομίας στον πεζόδρομο που βρίσκεται στην Αρχαία Αγορά.

Εκεί λοιπόν οι ομάδες της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, αλλά η πρωταγωνίστρια του περιστατικό δεν τους είδε και με τόσο καλό μάτι.

Έτσι, με την συνοδεία μουσικής από ένα διαμέρισμα, άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι στον πεζόδρομο, με τους γείτονες να βαράνε παλαμάκια...


Μόνο που τον χορό της, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το video του TyposThes, τον συνδύασε και με κάποια «μπινελίκια» στους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε απόσταση 20 μέτρων.

Ευτυχώς αδιαφόρησαν για όσα έλεγε και δεν δόθηκε συνέχεια. Μόλις ολοκλήρωσε το χορό της, μάζεψε την ζακέτα της και αποχώρησε από το σημείο.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb