Νέα

Πολιτικό ντιμπέιτ με χαστούκι και σπρωξίματα on air


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2021

Πολιτικό ντιμπέιτ με χαστούκι και σπρωξίματα on air

Η συζήτηση μεταξύ δύο αντιπάλων πολιτικών, κατέληξε σε καβγά και χειροδικία στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής στο Πακιστάν.

Η Φίρντους Ασίκ Αουάν, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Tehreek-e-Insaf (PTI) του Πακιστάν, συμμετείχε σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Καντίρ Καν Μαντοκέλ, ηγέτη του Λαϊκού Κόμματος (PPP), με αντικείμενο τη διαφθορά, στο κανάλι Express TV.

Η συζήτηση όμως πήρε αναπάντεχη τροπή όταν οι δύο πολιτικοί σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στο στούντιο, ήρθαν ο ένας απέναντι στον άλλο και άρχισαν να αλληλοβρίζονται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η 51χρονη Αουάν έπιασε τον Μαντοκέλ από τον γιακά του και του έριξε χαστούκι στο πρόσωπο. Η επίθεση εξόργισε τον εκπρόσωπο του PPP, που έσπρωξε τη γυναίκα.

Οι υπόλοιποι που ήταν παρόντες στο στούντιο, προσπάθησαν να ελέγξουν την κατάσταση ενώ το βίντεο έγινε viral στα social media.

Λίγο μετά το περιστατικό, η Αουάν ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter όπου αναφέρει ότι ο Μαντοκέλ έκανε προσβλητικά σχόλια που παραβίαζαν την ιδιωτική της ζωή και αυτός ήταν ο λόγος που τον χαστούκισε.​

«Κατά τη διάρκεια του talk show, ο εκπρόσωπος του PPP, με απείλησε. Προσέβαλε τον πατέρα μου και εμένα, με άσχημες εκφράσεις. Έπρεπε να αντιδράσω ακραία για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», ανέφερε ενώ πρόσθεσε ότι δεν αποκλείει να προχωρήσει και σε νομικές δράσεις κατά του Μαντοκέλ.

Μέχρι στιγμής, ο Μαντοκέλ δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Της συγκεκριμένης επίθεσης με χαστούκι, προηγήθηκε το συμβάν με θύμα τον Εμανουέλ Μακρόν.

Τον Γάλλο Πρόεδρο χαστούκισε πολίτης, την περασμένη Τρίτη (08/06), κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο Ντρομ της Νοτιοανατολικής Γαλλίας, την ώρα που χαιρετούσε κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb