Νέα

Συμμετέχοντες από το Big Brother και το Power of Love οι πρωταγωνιστές πορνό ταινίας;


Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2022

Συμμετέχοντες από το Big Brother και το Power of Love οι πρωταγωνιστές πορνό ταινίας;
@nikospapapavlou_official / Instagram

Το είχε προαναγγείλει και το έκανε πράξη ο Νικόλας Παπαπαύλου. Ο πρώην παίκτης του Big Brother, συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του Big Brother.

Σε μια από τις συνεντεύξεις του, μετά το τέλος του ριάλιτι, ο Νικόλας Παπαπαύλου είχε αναφέρει πως είχε δεχθεί πρόταση για «πικάντικο» ρόλο σε ταινία. Ο πρώην παίκτης του Big Brother απάντησε θετικά και έτσι ξεκίνησε τα γυρίσματα.

Η νέα καριέρα στον κόσμο της βιομηχανίας πορνό για τον πρώην παίκτη του «Big Brother» δεν περιλαμβάνει περιπτύξεις με ερωτικές παρτενέρ, αλλά με άντρες, μια και ο Παπαπαύλου είναι δηλωμένος γκέι και ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Άλλωστε στο βίντεο με το οποίο είχε «συστηθεί» στο κοινό του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ είχε αποκαλύψει ανοιχτά τις σεξουαλικές προτιμήσεις του: «Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα».

Ο τίτλος της ταινίας

Η πορνό ταινία στη οποία πρωταγωνιστεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, έχει τον τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει παρέα και μάλιστα γνώριμη στον κόσμο των reality τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει κάνει στροφή στις αισθησιακές ταινίες, αφού πρώτα είχε κερδίσει τη δημοσιότητα που του αναλογεί μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power of love» και από την παρουσία του στην ενότητα «Διλήμματα ζωής», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ɴɪᴋᴏʟᴀs ᴘᴀᴘᴀᴘᴀᴠʟᴏᴜ ®️ (@nikospapapavlou_official)

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb