Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα με την λάθος φωτογραφία της κόρης της

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε τα πράγματα


Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα με την λάθος φωτογραφία της κόρης της

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ξεκαθάρισε το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με την οικογένειά της και γνωστό περιοδικό.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο εξώφυλλο του «ΕΓΩ» στο οποίο υπάρχει μία φωτογραφία που –σύμφωνα με το περιοδικό- είναι η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη Λάουρα, κάτι όμως που δεν ισχύει.

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα. Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζοντας το μπέρδεμα.

Δείτε το βίντεο

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Νέα ΙΑΝ 25, 2023
Βαλάντης: Ο αδερφός του πήγε στο ΜasterChef και εντυπωσίασε τους κριτές
O αδερφός του Βαλάντη φαίνεται ότι έχει μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb