ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
#TiNaDeis: Η τελευταία εμφάνιση του Ιντιάνα Τζόουνς, το Lake Festival και μια γερμανική σειρά

Αν λατρεύεις το φαγητό τότε πρέπει να δεις αυτό το ντοκιμαντέρ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 27, 2023

Αν λατρεύεις το φαγητό τότε πρέπει να δεις αυτό το ντοκιμαντέρ
@Focus Features
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θάνατός του το 2018, όχι μόνο μας έφερε λύπη αλλά και μας ξάφνιασε. Η αυτοκτονία του στη Γαλλία έγινε αμέσως πρώτο θέμα και αντικείμενο συζήτησης. Όλοι έψαχναν στο παρελθόν του, για να βρούνε λόγους που μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο. Κάποιοι βρήκαν επιφανειακούς λόγους που μπορεί να μην είχαν καμία σχέση ή και μικρή. Ωστόσο, όλοι θα θέλαμε να δούμε μια ενδελεχή ματιά στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπάνω. Στο Netflix μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ Roadrunner, το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στον Anthony Bourdain. Ένα πορτραίτο ενός εκ των σημαντικότερων γαστρονόμων που γνωρίζουμε, ο οποίος έζησε την ζωή του στα άκρα, στον δρόμο, στην περιπέτεια και φυσικά στο φαγητό όλου του κόσμου.

Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ πραγματικά, για έναν άνθρωπο που δεν φοβήθηκε σχεδόν τίποτα στη ζωή του, που τα δοκίμασε όλα και που κάποια στιγμή πήρε ο ίδιος την απόφαση να αποχωρήσει. Το ντοκιμαντέρ ωστόσο επικεντρώνεται στη ζωή του. Μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις και εμπειρίες, για μια προσωπικότητα που δεν βρίσκεις συχνά γύρω σου.

Δεν πρόκειται να βαρεθείτε καθόλου και δεν θα καταλάβετε πως τελείωσε. Ειδικά αν είστε λάτρεις του φαγητού, των ταξιδιών και των πορτραίτων ανθρώπων που έκαναν πάρα πολλά στη ζωή τους και δεν δίστασαν ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb