Dolce Vita

Μοντέλα αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για το τέλειο δέρμα που δεν κοστίζουν τίποτα


Δημοσίευση ΟΚΤ 09, 2015

Μοντέλα αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για το τέλειο δέρμα που δεν κοστίζουν τίποτα

Οι πανέμορφες παρουσίες που πρωταγωνιστούν στις πιο γνωστές πασαρέλες, συχνά χρησιμοποιούν φυσικά υλικά που διαθέτει κάθε σπίτι για την καθημερινή τους περιποίηση. Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα τους τρικ, που θα σας κάνουν να λάμπετε, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Lily Aldridge
Ένας από τους Αγγέλους της Victoria's Secret κάνει απολέπιση με ένα σκραμπ που φτιάχνει η ίδια από λάδι καρύδας και ζάχαρη, και το χρησιμοποιεί για το πρόσωπο και το σώμα της. Εκτός του ότι αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό, του χαρίζει και ωραία μυρωδιά.

Kate Moss
Κάθε πρωί βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια και φέτες αγγουριού για λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να δείχνει πιο φρέσκο, λαμπερό και σφιχτό.

Lindsey Wixson
Η μούσα του οίκου Chanel γεμίζει κάθε βράδυ την μπανιέρα της με ζεστό νερό και αλάτι Ιμαλαΐων και χαλαρώνει για 20 λεπτά, με τις τοξίνες να αποβάλλονται από το δέρμα της και αυτό να γίνεται αμέσως πιο απαλό και λαμπερό.

Petra Nemcova
Η εντυπωσιακή ξανθιά απλώνει μέλι στο πρόσωπό της, το οποίο αφήνει για 5 λεπτά και έπειτα το ξεπλένει με άφθονο νερό. Εκτός του ότι το μέλι είναι αντιβακτηριδιακό και καθαρίζει το δέρμα, το ενυδατώνει πολύ καλά.

Lily Donaldson
Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει είναι μασάζ στο πρόσωπό της, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και κάνοντας την όψη του να φαίνεται πιο υγιής. Κάντε μικρές κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα στο μέτωπο, συνεχίστε στα ζυγωματικά και καταλήξτε στο πηγούνι σας. Η όλη διαδικασία διαρκεί συνολικά 3 λεπτά.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb