Νέα

Το γκράφιτι που έγινε παγκόσμια εμμονή βρίσκεται στην Αθήνα!


Δημοσίευση ΟΚΤ 26, 2016

Το γκράφιτι που έγινε παγκόσμια εμμονή βρίσκεται στην Αθήνα!

Όποιος περνάει από την οδό Παλαιολόγου 50 στην Αθήνα δεν μπορεί παρά να σταματήσει το γκράφιτι που κοσμεί τον τοίχο και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το σχέδιο με την κουκουβάγια στο κέντρο της που έχει σχεδιάσει ο WD, είναι επιβλητικό και δεν μπορείς να μην το χαζέψεις, αφού εκτός από καλοσχεδιασμένο είναι και μεγαλοπρεπές.

«Η Γνώση μιλάει, η Σοφία ακούει», γράφει στο Instagram, όπου ανάρτησε την φωτογραφία.

«Το ζώο συμβολίζει τη σοφία και την ίδια στιγμή είναι σύμβολο της θεάς Αθηνάς, που έδωσε το όνομά της στην πόλη της Αθήνας. Από την άλλη πλευρά η κουκουβάγια ως πουλί, είναι διάσημη για την εξαιρετικά καλή μακρινή όραση της, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σήμερα η Ελλάδα βιώνει μια πραγματικά σκοτεινή φάση και νομίζω ότι είναι καιρός να θυμηθούμε τη σοφία αυτού του πλάσματος» αποκαλύπτει ο WD στο site του.

"Knowledge speaks-Wisdom listens" Athens 2016. Owl symbolizes wisdom and at the same time is a symbol of the goddess Athena, the one that gave her name to the city of Athens. From the other hand owl as bird, is famous for its exceptionally good far vision, particularly in low light. Nowadays Greece, and not only, is experiencing a really dark phase and I think is time for us, in Greece and around the globe, to recall this crature's wisdom. #wd_wilddrawing #wdstreetart #mural #graffiti #streetart #streetartathens #athensartnetwork #owl

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης WD street art - Wild Drawing (@wd_wilddrawing) στις

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb