Νέα

«Διαλύετε τον Παναθηναϊκό»


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2012

«Διαλύετε τον Παναθηναϊκό»

Λεπτομέρειες για τα όσα είπαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Κώστα Κατσουράνη, αλλά και εκείνος με τη σειρά του σε αυτούς δημοσιεύονται στον σημερινό Τύπο. Στη συνάντηση που έγινε χθες ο αντιπρόεδρος των πράσινων ενημέρωνε τον διεθνή μέσο για τις προθέσεις της ΠΑΕ για τη συνεργασία μαζί του και εκείνος τους έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας λόγο για διάλυση της ομάδας.

«Κώστα, σε φωνάξαμε γιατί δεν γίνεται να συνεχίσουμε άλλο τη συνεργασία μας. Είναι απόφαση της διοίκησης, έχει ενημερωθεί και ο προπονητής, έχουμε πολλά παράπονα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Παναγόπουλου στον Κώστα Κατσουράνη και συνεχίσει:

«Εδώ και καιρό δημιουργείς πρόβλημα στα αποδυτήρια. Επηρεάζεις αρνητικά τα νεαρά παιδιά κι αρκετούς ακόμα παίκτες. Πιστεύουμε επίσης ότι θες να φύγει ο προπονητής επειδή δεν τον συμπαθείς. Και δημιουργείς κλίμα και σε άλλους ποδοσφαιριστές για να το πετύχετε», ανέφερε και κατέληξε:

«Η κόκκινη κάρτα που πήρες με τα Γιάννινα δεν είναι φυσιολογική. Το έκανες επίτηδες, ε; Στην Εθνική τα δίνεις όλα κι εδώ όχι».

Η αντίδραση του Κώστα Κατσουράνη; Ο διεθνής άσος φέρεται να είπε ότι με τις επιλογές που γίνονται διαλύεται μια ομάδα από την οποία έχουν αποχωρήσει όλοι οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ο Κατσουράνης άφησε αιχμές και για τον Φερέιρα, αναρωτώμενος πώς δημιουργεί πρόβλημα όταν έχει δεχθεί κάθε πρόταση που του έχει γίνει από την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb