Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

MasterChef: Η αγκαλιά που έφερε ζήλια

H Μαρία αγκάλιασε τον Γιάννη Αποστολάκη και ο Δημήτρης Μπέλλος ζήλεψε λιγάκι


Δημοσίευση ΑΠΡ 02, 2020

MasterChef: Η αγκαλιά που έφερε ζήλια

Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef. Όπως είναι γμωστό οι νικητές έχουν ως έπαθλο μια έξοδο από το πλατό και συνάντηση με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.

Η Μαρία Μπέη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που θα συναντούσε τον σεφ: «Επιτέλους είμαι έξω από την κουζίνα του MasterChef και από το σπίτι, γι’ αυτό και σήμερα δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερθώ! Ανυπομονώ να γνωρίσω τον Γιάννη μου».

Μάλιστα, μόλις έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν ο Γιάννης Αποστολάκης, τον αγκάλιασε και ανέφερε: «Γιάννη μου, σου ήρθα». Ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος που βρισκόταν εκεί, έσπευσε να τους… διακόψει λέγοντας: «Εντάξει, φτάνει φτάνει φτάνει! Πολλές αγκαλιές! Μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια ο ίδιος εξήγησε σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής: «Η Μαρία προσπαθεί να κάνει πλάκα σήμερα. Βγήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό από το σπίτι. Εντάξει, άσ’ την να χαρεί λίγο! Είπαμε να κάνουμε λίγη πλάκα με τον Γιάννη, να σπάσουμε τον πάγο για να μην σπάσουμε στο Γιάννη τίποτα άλλο και έχουμε θεματάκια μετά, προβλήματα».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb