Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Φοιτητές κάνουν πάρτι κορωνοϊού και όποιος αρρωστήσει πρώτος κερδίζει

Φέρνουν σκόπιμα άτομα με κορωνοϊό στο πάρτι και όποιος νοσήσει πρώτος παίρνει τα χρήματα από τα στοιχήματα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 02, 2020

Φοιτητές κάνουν πάρτι κορωνοϊού και όποιος αρρωστήσει πρώτος κερδίζει

Φοιτητές στην Tuscaloosa της Αλαμπάμα φέρονται να κάνουν «COVID πάρτι» με τους φίλους τους και να ποντάρουν χρήματα στο ποιος θα αρρωστήσει πρώτα, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Sonya McKinstry κατέθεσε την Τετάρτη ότι μια σειρά από πάρτι που είχαν αναφερθεί προηγουμένως ήταν μέρος ενός νοσηρού παιχνιδιού που περιελάμβανε σκόπιμα την πρόσκληση μαθητών θετικών στον κορωνοϊό σε μια προσπάθεια σκόπιμης προβολής του θανατηφόρου ιού.

«Βάζουν χρήματα και προσπαθούν να κολλήσουν COVID. Όποιος νοσήσει παίρνει πρώτος παίρνει τα χρήματα. Δεν έχει νόημα», είπε.

Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου δεν ανέφεραν το όνομα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, αλλά το σχολείο είναι το μεγαλύτερο κολέγιο της πόλης και η ναυαρχίδα του πανεπιστημιακού συστήματος του κράτους.

Ο επικεφαλής της Tuscaloosa City Fire Randy Smith ενημέρωσε το συμβούλιο σχετικά με αυτό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι οι αρχές θεώρησαν ότι τα σκόπιμα τυχερά παιχνίδια των μαθητών για τη μετάδοση ιών «ήταν ένα είδος φήμης στην αρχή», αλλά πρόσθεσε, «κάναμε κάποια επιπλέον έρευνα».

Παρά τα νέα, ο McKinstry επιμένει ότι η πόλη παίρνει στα σοβαρά την απειλή για τη δημόσια υγεία. Υπήρξαν τουλάχιστον 37.536 καταγεγραμμένες λοιμώξεις και 926 θάνατοι στην Αλαμπάμα.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb