Νέα

Αγριες Μέλισσες: Το όμορφο Διαφάνι, όμορφα καίγεται


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2021

Αγριες Μέλισσες: Το όμορφο Διαφάνι, όμορφα καίγεται

Ήρθε η ώρα της τελικής κρίσης στη σειρά εποχής του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» και ο σταθμός αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στο Διαφάνι.

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και μπροστά στο μίσος της, είναι διατεθειμένη να κάνει στάχτη ολόκληρο το χωριό, στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Το σίριαλ εποχής πλησιάζει στο μεγάλο του φινάλε και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κορυφώνεται, κάτι που αποτυπώνεται και στα ποσοστά τηλεθέασης. Η σειρά σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 28,1% στο δυναμικό κοινό και 31% στο γενικό σύνολο, μπροστά τόσο από το Survivor, όσο όμως και από το MasterChef, στην πρώτη ημέρα του τελικού.

Ειδικά εφέ και συγκλονιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Τα επεισόδια που απομένουν για το μεγάλο φινάλε προμηνύονται συγκλονιστικά, με βάσει και όσα έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών». Όπως είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, πρόκειται στην ουσία για δύο ταινίες με πολλά εφέ, πυροβολισμούς, φωτιές και αίματα, που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά.

Ο Κωνσταντής πέφτει αναίσθητος μέσα στις φωτιές

Τα spoiler για τους πρωταγωνιστές που δεν θα συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς το σενάριο τους «σκοτώνει», δίνουν και παίρνουν εδώ και μήνες. Ωστόσο, τόσο από τον ANT1, όσο όμως και από την παραγωγή σπεύδουν να σημειώσουν πως πολλά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/agries-melisses-omorfo-diafani-omorfa-kaigetai

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb