Παράξενα

Aυτός ο μουστακαλής αριθμολόγος βρήκε... τη λύση για να εξαφανιστεί ο κορωνοϊός

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 09, 2021

Aυτός ο μουστακαλής αριθμολόγος βρήκε... τη λύση για να εξαφανιστεί ο κορωνοϊός

Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 για σχεδόν δύο χρόνια, αλλά ένας Ινδός αριθμολόγος πιστεύει ότι μπορούμε να θεραπεύσουμε τον κόσμο αυτής της πανδημίας μόνο με τη βοήθεια της κακής ορθογραφίας!

Ο SV Annandd Rao, αριθμολόγος από την Ananthapuram, στην πολιτεία Andrash Pradesh της Ινδίας, πιστεύει ότι η απλή ορθογραφία «covid» και «corona» με λάθος τρόπο μπορεί να θεραπεύσει όχι μόνο την εξάπλωση, αλλά και να διώξει τον Covid από τη ζωή μας!

Προφανώς οι αριθμοί που αντιστοιχούν στα γράμματα στην τρέχουσα ορθογραφία αυτών των λέξεων προσθέτουν έναν πολύ επικίνδυνο αριθμό, ο οποίος φέρνει τον κόσμο στα όριά του. Αλλά αν μπορούσαμε να αλλάξουμε αυτόν τον τρομερό αριθμό σε κάτι ευεργετικό, προσθέτοντας απλά μερικά γράμματα, όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά! 

"Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετική ορθογραφία, πχ γράψετε CARONAA και COVVIYD-19, σε δημόσιους χώρους ή βάζοντας banner σε όλους τους δημόσιους χώρους, ο ιός θα εξαφανιστεί από εδώ αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο" λέει.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb