Παράξενα

Ασυνήθιστοι άνθρωποι που μοιάζουν με αληθινές κούκλες

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2022

Ασυνήθιστοι άνθρωποι που μοιάζουν με αληθινές κούκλες
Photo via Un Bilgi

Ενώ όλο και περισσότερος κόσμος φαίνεται να θέλει να είναι ο εαυτός του, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν ό,τι μπορούν για να μοιάζουν με πραγμτικές κούκλες. Ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά σε πλαστικές επεμβάσεις, κάνουν υπερβολικό μακιγιάζ και διορθώνουν κάθε φωτογραφία τους, για να μοιάζουν με αληθινές Barbie και αληθινούς Ken.

Duckie Thot

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duckie Thot (@duckiethot)

Μετά την εμφάνιση του στο Australia’s Next Top Model, το μελαχρινό μοντέλο που μοιάζει με Barbie είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην ασυνήθιστη εμφάνισή της, η Duckie Thot δεν έχει μόνο χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, αλλά εμφανίζεται και στα εξώφυλλα της παγκοσμίου φήμης Vogue και του Harper's Bazaar.

Justin Jedlica

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Jedlica (@justinjedlica)

Ο Justin Jedlica λέει ότι θέλει να είναι 100% πλαστικός. Ο εν λόγω άντρας πιστεύει ότι απέχει ακόμα πολύ από την ιδανική του εμφάνιση, ακόμα και μετά από 190 επεμβάσεις. Τώρα σχεδιάζει νέες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Anastasiya Shpagina

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasiya Shpagina (@anastasiya_fukkacumi)

Αυτό το κορίτσι είναι πραγματική makeup artist. Στα βίντεό της στο YouTube, γίνεται εύκολα Σέρλοκ, Τζακ Σπάροου, Τζάστιν Μπίμπερ και άλλοι διάσημοι. Η κουκλίστικη εμφάνισή της είναι επίσης αποτέλεσμα επιδέξιου μακιγιάζ.

Nannette Hammond

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LuxuryLinx (@luxurylinx)

Η Nannette Hammond ξόδεψε 500.000 δολάρια για να μοιάσει στην Barbie. Η μητέρα 5 παιδιών από τις ΗΠΑ λέει ότι πάντα μάζευε κούκλες και ονειρευόταν να μοιάζει με μία από αυτές. Η πρώτη της επέμβαση έγινε σε ηλικία 21 ετών. Αυτή η εκκεντρική γυναίκα είναι πλέον 43 ετών και δεν πρόκειται να σταματήσει τις αλλαγές.

Dakota Rose

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Rose (@dakota__rose)

Η μινιατούρα Dakota Rose ισχυρίζεται ότι η εμφάνισή της δεν είναι αποτέλεσμα πλαστικής επέμβασης, αλλά σωστού μακιγιάζ και ρούχων. Η Αμερικανίδα είναι 22 ετών και ζει στο Τόκιο, επειδή οι περισσότεροι θαυμαστές της είναι από την Ιαπωνία. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και όλοι εκεί αγαπούν το anime!

Angelica Kenova

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelica Kenova 💎🇷🇺👸🏻🐰🥇Barbie (@russian____barbie)

Η Angelica αντιμετωπιζόταν και ντυνόταν σαν πριγκίπισσα όταν ήταν παιδί. Λέει: «Οι γονείς μου δεν με άφηναν ποτέ να πάω μια βόλτα ή να επικοινωνήσω με αγόρια. Δεν έχω την κλασσική εμπειρία ενηλικίωσης. Δεν έχω δημιουργηθεί για την πραγματική ζωή. Είμαι απλώς μια ζωντανή κούκλα.» Τώρα το κορίτσι είναι διάσημο μοντέλο και θεωρεί κομπλιμέντο όταν την αποκαλούν «Barbie».

Valeria Lukyanova

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valeria Lukyanova Pashkevich (@valeria_lukyanova21)

Η Ουκρανή Barbie ισχυρίζεται ότι έκανε επέμβαση μόνο στο στήθος της και τίποτα περισσότερο. Η κουκλίστικη εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα σωστής δίαιτας και καλού μακιγιάζ. Τώρα ποιος το πιστεύει αυτό, είναι μια άλλη υπόθεση.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb