Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Ρουκ Ζουκ στο... χωράφι: Η «τρελή» παρέα των celebrities και η Ζέτα Μακρυπούλια

Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Καβογιάννη, και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2022

Ρουκ Ζουκ στο... χωράφι: Η «τρελή» παρέα των celebrities και η Ζέτα Μακρυπούλια

Στη Μάνη βρέθηκαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για το τριήμερο και στην παρέα τους προσκάλεσαν τους αγαπημένους τους φίλους.

Η Μαρία Καβογιάννη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια άφησαν λοιπόν, πίσω τους την Αθήνα και έσπευσαν στη Μεσσηνία για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στο καταπράσινο τοπίο και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Με αφορμή και την παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία και είναι η παρουσιάστρια του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», η παρέα αποφάσισε να παίξει έναν γύρο, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

Η Βίκυ Σταυροπούλου φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί την απολαυστική στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι αποθέωσαν την παρέα στα σχόλια.

Στη λεζάντα η ηθοποιός που είναι γνωστή για το χιούμορ της, έγραψε: «Εσείς νομίζετε ότι παίζουμε..αλλά που να ξέρατε ότι έτσι είναι η πραγματική μας συνεννόηση σ’αυτη την παρέα».

View this post on Instagram

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb