Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Σοφία Βογιατζάκη: «Με αυτούς τους δύο δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά, τους το έχω πει»

«Δημιουργήθηκε θέμα στην παράσταση, ήταν κακοί συνεργάτες»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2022

Σοφία Βογιατζάκη: «Με αυτούς τους δύο δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά, τους το έχω πει»

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού. Στη δημοσιογράφο μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει και τον λόγο που δε θα ήθελε να συνεργαστεί με συγκεκριμένα άτομα. 

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης έχει ως εξής:

Υπάρχουν συνεργασίες που σε δυσκόλεψαν και δε θα ήθελες να επαναλάβεις;

Υπάρχουν δύο συνεργασίες που με δυσκόλεψαν πάρα πολύ και είπα ότι με αυτούς τους δύο δε θα δουλέψω ποτέ ξανά. Είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα. Δε θέλω να πω ονόματα, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα. Ζητούσα αντικαταστάσεις, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα, οπότε έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Το έχεις πει σε εκείνους;

Βέβαια τους το έχω πει. Το ξέρουν ανοιχτά και οι δύο. Δεν το κράτησα μέσα μου. Ούτε να σε ξέρω, ούτε να με ξέρεις, ούτε να σε ξανά δω, ούτε να με ξανά δεις. Το θέμα δεν ήταν προσωπικό. Δημιουργήθηκε θέμα στην παράσταση, ήταν κακοί συνεργάτες. Δε με νοιάζει να κάνω φίλους στη δουλειά, αλλά να βγαίνει ένα σωστό αποτέλεσμα και να μην κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει ανά πάσα στιγμή και με φασιστικό τρόπο μάλιστα. Ποτέ ξανά

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb