Dolce Vita

Τα ρεκόρ των Χριστουγέννων


Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2010

Τα ρεκόρ των Χριστουγέννων

Ο καθένας μπορεί να δει τα Χριστούγεννα όπως θέλει. Κάποιοι λοιπόν τα έχουν δει ως ευκαιρία, για να αποκτήσουν μία θέση μέσα στο βιβλίο ρεκόρ Guinness. Σε κάποιους άλλους τους προέκυψε, χωρίς κάτι τέτοιο να ήταν η αρχική τους επιδίωξη. Στο akous.gr συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές τις γιορτινές πρωτιές:

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρέλαση ¶γιων Βασίληδων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ντέρρυ της Βόρειας Ιρλανδίας το Δεκέμβριο του 2009, με 13.000 συμμετέχοντες.

Ο μεγαλύτερος ¶γιος Βασίλης που κατασκευάστηκε πότε, είχε ύψος 15,6 μέτρα και βάρος 2,5 τόνους. Παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 1996 έξω από το Tanglin Mall της Σιγκαπούρης και ήταν κατασκευασμένος από μέταλλο και πολυουρεθάνη.

Τα περισσότερα λαμπάκια που ...συνυπήρξαν ποτέ σε χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν 150.000. Αυτό συνέβη το 2006 στο δέντρο του RTL που είχε στηθεί έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Κολωνίας, στη Γερμανία.

Ιδού και το παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που χρονολογείται από το 1886. Κάτοχός του είναι η κυρία Janet Parker, από τη Μεγάλη Βρετανία. Το πιθανότερο είναι να είχε αγοραστεί από τα πολυκαταστήματα Woolworth.

Το φινάλε μας θα είναι μουσικό. Ποιο είναι χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έχει πουλήσει τους περισσότερους δίσκους παγκοσμίως (πάνω από 100 εκατομμύρια) από το 1942 μέχρι σήμερα; Bing Crosby - White Christmas!

Ε, ας το απολαύσουμε κιόλας...

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb